Soldriven pepp

Screen Shot 2013-07-22 at 7.58.14 AM

Solen skiiiiiiiner och jag fantiserar om vad jag skulle shoppa om jag hade massor av pengar helt plötsligt. Just nu har jag riktigt bra känsla i magen. Ni vet; förväntan, glädje, kärlek – alla sådana där fina saker som kan ge en fjärilar i magen. Vet inte ens riktigt varför, men solen spär ju verkligen på detta :D

Jag har sisådär tusen saker jag skall göra och jag har sisådär tiotusen saker jag VILL göra och någonstans finns ändå en balans i detta. Hur tråkigt det än är att städa så blir det ju så djävla bra när man är klar, så det är ändå värt att göra. Bra playlist och lite djävlaranamma och sedan har man ett hem man trivs fina fisken i. JAG BORDE STÄDA OFTARE. Eller i alla fall se till att *hålla* det rent när jag väl har städat. Shoulda, woulda, coulda.

Jag hade velat fylla mitt hem med blommor, men blommor kostar en hel del och jag har ju raka motsatsen till gröna fingrar och lyckas därmed alltid mörda dem ganska snabbt. Jag köpte dock fröer för att sätta blommor i lådan på balkongen, så det är planen för maj. Så frön :) Se vad som växer upp, och se ifall det kan överleva ;) Men OM det fungerar så kommer jag att ha stans mysigaste balkong sedan :)) Mamma ville komma på besök någongång i Maj tror jag så vi har redan snackat om att sitta på balkongen och dricka vin och käka pastasallad och mysa och snacka skit. Jag hoppas att det är genomförbart :)

Sista helgen i Maj åker jag till Visby för att umgåsa med mommo. Minns inte om jag har nämnt det här tidigare? Jag har hyrt bil denna gång, för vi skall åka ut till Hoburgen och gå på Majstregården och jag tänkte att hennes syster också kan åka med och nu låter det här djävligt bekant så jag måste ha nämnt att jag skall köra bil med TVÅ kaostanter i bagaget..?

Bra kaos! Bästa kaostanterna i världen, ändå :D <3

OKEJ men nu är min lunchrast slut och jag skall pilla vidare på det jag gör och förbereda lite stuff jag kan fixa hemifrån imorgon pga WFH pga vaktmästarstuff.

Kram och glad torsdag på er! :))