Allt som är bra

299454_280756555275898_1765430497_n

Jag tycker om hösten. Jag tycker om vintern. Det är så mysigt att komma hem och tända ljus och kura ihop sig under en filt på soffan och sätta på något bra på Netflix och sedan sitta där och ömsom huttra och ömsom mysa. Mycket av den musik jag tycker bäst om är musik jag förknippar med höst och regnstormar och förruttnade löv, så det finns ju verkligen en kärlek till det halvåret.

Men… jag tror ändå inte att hösten/vintern kan slå hur djävla fint det är att vakna till i lugn och ro när klockan ringer en tidig morgon i april, solen puttrar utanför fönstret och fåglarna kvittrar. Någonstans är det nog ändå banne mig så mycket finare och bättre än de där virvlande brinnande löven i Oktober.

Det är grått ute idag, dock. Ändå ljust. Jag hade gärna haft lite solsken igen, för det är mycket mysigare trots att det gör det svårt att se vad det står på min skärm emellanåt.

En sak jag reflekterat över är hur mycket bättre min hud blivit sedan jag bytte jobb och flyttade ifrån mitt ex. Vet inte ifall huden hurrar över det nya eller över att jag sluppit ifrån det gamla, men det känns ändå nice. Ironiskt nog har jag en skitjobbig finne på käken just nu men ENDÅ. Det blir så ibland. Huden är bättre, inte perfekt.

Imorgon kommer Martin. Jag saknar. Han är bra. Han är det bästa jag har. Eller ja, jag är väl själv det bästa jag har, haha, men han kommer på en djävligt tight andraplats i så fall :) Planen efter jobb idag är att handla så att jag har i kylen vad vi vill ha att äta i helgen. För hans skull tänkte jag köpa oliver och parmaskinka, och ett par öl så att det finns kalla åt honom när han kommer imorgon :)) Jag kanske inte är Världens Bästa Flickvän™, men nog fan försöker jag i alla fall :D

Idag vaknade jag till ljudet av fågelsång (som nämnt) och med en djävligt bra känsla i kroppen. En bra body image-dag! Det är banne mig bästa sorten :D Midjan har krympt 2 centimeter sedan jag mätte den sist (i måndags? eller var det förra veckan..?) och vågen gav positivt besked. Jag vill inte hänga upp mig på siffror, dock. Jag vet att jag redan ÄR upphängd på siffror, men ja. Däremot känns kroppen BRA idag. Den är nöjd och glad, ryggen verkar ha slutat ömma sedan mina lyft i måndags och benen är starka. Jag skall inte träna idag utan håller på det tills imorgon bitti, så mitt schema för veckan jag postade igår är redan reviderat :D Jag valde sovmorgon, vila och att fokusera lite mer på stegräknaren idag. Det blir bra det också. Min kropp, mina regler :D

Torsdag. Tiden springer. Nyss var det nyår och vi satt hos pappa och drack filippinsk öl och plaskade med fötterna i poolen.