Tysta kullen

P1030117

Det var dimmigt när jag gick till jobbet. Det var inte dimmigt när jag vaknade. Det är inte dimmigt nu. Men det var dimmigt när jag gick till jobbet. VARMT OCH SKÖNT, hörni.

Fick sova förvånansvärt bra under natten? Jag somnade till och med relativt snabbt igår. Undrar om det är för att jag faktiskt gick upp i god tid igår morse? Jag tror att det spelar in. Jag får se till att ställa klockan på typ halv nio när jag är hos Martin nästa helg, så att jag kommer upp i tid då också. Se ifall det hjälper när jag lägger mig i min egen säng på söndagsnatten. Vad fint det hade varit, att kanske lösa mysteriet ”FUCKING SÖNDAGSNÄTTER” och liksom få börja sova gott kanske? Vilken grej!

Men ja. Ny vecka påbörjad. Skottdag idag, och första mars imorgon. Då är det inte länge kvar tills jag blir 32 på riktigt. Herregud vad gammal jag börjar bli? Det är fan sorgligt. Vad har jag åstadkommit i livet liksom? Inte ett djävla något. Vad bra. Suck.

Jag har en del ångest idag. Inte pga åldern, även fast det inte riktigt är något som hjälper. Jag hoppas att ångesten skall släppa under dagen. Försöka tänka på bra och roliga saker och inte ge ångesten mer uppmärksamhet än den behöver. Vi får se hur det går med det. Jag är inte säker på denna vecka än, alltså. Jag hoppas att den slår mig i käften och förvånar mig med hur BRA den är. Vi kan väl hoppas det, ok? Jag har ingen lust med en dålig vecka. Förra veckan var bra! Vi kan väl upprepa den, ok? :)

Men ja. Jag hoppas att ni har en trevlig måndag. Tjipp och wog!