Onsdag-schmonsdag

Inleder denna onsdagsmorgon med lite Mozart, sådär i all välmening. Det är grått ute. Jag börjar tröttna på allt detta GRÅTT ute. Kan vi inte få lite solsken snart? Vad fint det hade varit. Jag lyssnade till och med på en väldigt solig playlist igår (Decemberists, såklart) och hela kroppen bara skrek efter solsken to go with it.

Apropå skrikande kroppar osv, magkatarren gav med sig när jag var på semester. Det var ju något jag lite kallt räknade med att det skulle göra också, men det känns bra att jag hade rätt. Det är väldigt skönt att kunna leva som vanligt utan detta ständiga ONT och stormigt hav i magen, liksom. Vi får se ifall det är något som återkommer i framtiden eller ej, men for now så tänker jag mest njuta av att leva livet utan smärta. Woo!

Jag fortsätter att drömma saker jag sedan vaknar upp och saknar. Jag vet inte vad det var i nättras heller, jag har bara en känsla av att det är något jag borde ha sparat på. En konstig känsla av förlust. Och trots att jag fått sova gott de senaste två nätterna vaknar jag ändå och känner mig depraverad. Det saknas sömn på kontot, som man säger. Vilket i sig är knasigt, för trots att jag sov väldigt illa i söndags natt så har jag inte sovit SÅ dåligt på sistone överlag? Jag vetefan. Misstänker att mörkret är en stor del av det, faktiskt. När man vaknar på våren och sommaren och har solsken som strömmar in i sovrummet så är man ju tusen gånger piggare än när man vaknar och det är precis lika mörkt som när man somnade.

Ändå längtar jag efter höst. Vad knäpp man är, ändå.

Men före höst kommer sommar, och före sommar kommer vår – och däremellan kommer en av mina favoritårstider och det är ju försommaren! Milda vindar, solsken, blomdoft och ljumma kvällar. Love it :3

Planen för dagen… städa. Jag städade inget igår. Orkade inte. Jag var väldigt stressad igår kväll och kunde inte varva ner. Spelade lite mobilspel och läste lite manga tills jag somnade. Jag hoppas att idag blir bättre. Mamma säger att väderleksrapporten påstår solsken i Malmö idag, vi får väl se hur det blir med det. Det hade varit trevligt, dock. Solkatter.

OK HEJDÅ