Hejsvej osv

När man äntligen får sova som man skall så är man sjukt ovillig att gå upp när klockan ringer, FYI. Planer revideras in i det sista, och så vidare. Men till slut kom jag upp ur sängen och det var väl bäst så, antar jag. Det var i alla fall oerhört skönt att få sova ut en natt! Jag somnade väldigt snabbt igår kväll (UNDRAR VARFÖR) och sov fram tills fem minuter innan klockan skulle ringa, varpå jag bestämde mig för att snooza lite. Jag minns inte vad jag drömde men jag minns att det var något viktigt? Känner mig lite vilsen nu när jag går runt och inbillar mig att jag behövde minnas en dröm som sedan länge har flutit bort.

Jag tvättade ju igår. Fem minuter innan tvättiden började ville jag mest bara SKIT I DET (shit fuck) och bara glo framför datorn, men jag tvingade mig själv till det och nu har jag rena kläder och rena lakan och mindre stressmoment hemma och det är ju BRA GREJ så ja. Jag måste sluta låta mig själv komma undan med sådant, liksom. Nästa tvättid är bokad 27/1, så det är ju bra grej. Tvätta en gång i veckan så går allt snabbare än att försöka tvätta OMFG TVÄTTBERG en gång i månaden liksom.

Dagens plan efter jobb är att göra lunchlåda till imorgon (och fler dagar?) samt diska och få ordning på köket och kanske också vardagsrummet? Martin kommer på fredag och jag vill ha det fint hemma tills dess, så det är ju bra grej att komma igång med tidigt i veckan istället för att hela tiden skjuta på det tills torsdagar och sitta där med ångest och mest bara vill inte liksom.

Jag tog inte med träningskläder idag. Skjut mig?, men jag känner mig så sjukt omotiverad. Just nu går jag på lägre mål (10k steg om dagen istället för 15k, t.ex.) och försöker mest hitta tillbaka till en gladare och peppigare Zombie. Det blir bättre så fort solen skiner igen – det har varit grått igår och det är grått idag och den där solen jag njöt av i söndags har inte synts till sedan dess. Jag ser fram emot ljusare och mildare dagar och lite solsken som piggar upp. Det är bra grejer :) Kommer jag i säng i tid ikväll så KANSKE jag får för mig att springa imorgon före jobb, men det är ett så stort djäkla ”kanske” på det så det är nog inget vi alls skall inbilla oss kommer att hända :P

OKEJ ANYHOO JOBBA VIDARE OSV

Jag bara hoppas att peppen kommer före solen. That’s all.