En onsdag

Jag, öh, glömde bort att morgonblogga. Det är så det blir när man inte bloggat på en månad och därmed saknar rutinen. Jag är här nu dock! Hej på er!

Mina ögonmuskler värker. Ofta brukar det innebära att jag har feber på gång, men jag hoppas att det bara är ovana vid datorskärm efter semester. Vi får se. Jag var sjuk på Filippinerna, det får liksom räcka så. Men är det sjuka på gång så får det väl vara så :/ Dang it.

Jag är stressad inför helgen. Vi skall fira efterskottsjul med Rigmor och Yvonne och jag har ingen aning vad jag skall ge dem. Alls. Vi har två smågrejer (en var till dem) färdiga, men det känns så futtigt till jul. Visst, jag gav dem varsin stor julkorg i början av December och det är ju inte fy skam, men jag hade velat ge något mer nu. Något bra. Den Perfekta Julklappen, liksom. Var på stan i ett par timmar igår och försökte komma på något vettigt, men det står ju still. Jag inser att jag inte alls känner dem så bra som jag hade velat för att kunna ge dem den bästa julklappen. Jag får helt enkelt se till att komma iväg på lite shopping med dem i framtiden, så att man kan få lite bättre hum över vad de gillar och vilken stil de vill ha på saker och sådant. Jag går runt och kollar kläder och tänker att ”Det här skulle säkert Rigmor gilla!” men sedan inser jag att det är baserat på vad jag har fått för mig och kanske inte säkert basert på vad som faktiskt är sanning. Gah! Vad svårt det är ibland!

Jag har en del idéer, jag får bolla med Martin ikväll och se vad han säger och så får vi ta det därifrån.

Trött på mina sura ögonmuskler nu. Fan, ge er. Sluta göra ont, dumögon.
Utöver dumögon: Mensvärk. Och stress. Yay me!

Annars kollar jag mest på distans/kvällskurser jag skulle kunna ta samtidigt som jag jobbar. Skulle jag orka? Kanske, kanske inte. En del kurser pågår bara i ett par veckor, så det kan man ju kanske offra sig på ifall det innebär att man kan bli en bättre person med större kunskap i saker? Får fundera på det där ett tag. Bolla det med Martin, också. Han är smart och ser saker på ett annat sätt än jag. Det hjälper.

Nåväl. Jag är inte pigg nog att skriva något kul idag. Jag är mest trött och har lite ont och bläh.