Måndagkväll :)

Ett senare blogginlägg idag!

Jag gick upp halv sju och stack ner på gymmet strax över en halvtimme. Lyfte lite skrot, gjorde lite crunches, dog på crosstrainern och avslutade med lite threadmill i uppförsbacke. Det brändes kanske inte en episk mängd kalorier, men det kändes bra att vara där. För länge sedan sist. Flera KILO sedan sist. Om nu vikt är en faktor, osv.

Sedan åt jag frukost, tog en dusch, byggde ansikte och trallade iväg till Pythonutbildningen jag går idag + imorgon. Lunch åts på en italiensk restaurang vid Stortorget och det blev en väldigt god lasagne nom nom :3 Utbildningen i sig går bra! Jag är den enda eleven, så allt hålls ju på min nivå. Det känns inte dumt att ställa frågor, och läraren kollar hela tiden att jag är med innan vi går vidare. För den delen så fick jag ju faktiskt beröm för att han tycker att jag har bra koll och att jag förstår snabbare än han räknat med, så det är ju bra grej :D Skall läsa igenom de kapitel i ”läroboken” som vi gick igenom idag inför morgondagen, och om jag orkar och hinner tänkte jag även läsa igenom de kapitel vi skall gå igenom imorgon.

Men ja. Tänkte inleda även morgondagen med en sväng inom gymmet. Göra vad man kan när man hinner. Det blir ju ändå sovmorgon eftersom jag inte börjar jobba klockan sju, så så länge man kommer i säng i tid ikväll så :) Skall alldeles strax fixa kvällsmat, och sedan får vi se hur kvällen ser ut utöver Pythonboken :)

Just nu: SÖMNIG. Men ändå :D

Okej kort inlägg osv. Får se ifall jag kan vara lite mer verbal imorgon. Efter utbildningens avslut har jag tvättid och skall skaffa lite koll på vad jag skall ha med mig till Göteborg i helgen + till Filippinerna nästa vecka. #packaallthethings #glömingethemma #ellerjaglömingetjagintekanköpaiutlandet #kollpåhashtags #alladjävlahashtagsivärlden