Världens bästa julgransornament!

DSC_0963

Jag vet ju att ni har suttit som på nålar hela dagen och knappt kunnat bärga er tills ni har fått se vad som skall få representera Martin i min, öh, obefintliga julgran. SPANA IN DENNA KRABBAN LIKSOM! Alla vet ju att Martin är min kärlekskrabba, min knipsare, Herr Knipsmeister och allmänt Old Man Crab, så hur djävla fint är det inte när jag på Etsy snubblar över en vintage kula i form av en glittrig, gyllene liten knips att hänga i min gran? :D *lyckan*

I övrigt har jag öh, köpt en julklapp till mig själv. Meningen är att den skall komma innan vi åker till Filippinerna. Meningen är att den skall åka med dit. Jag visar när jag har fått den så får ni se vad man kan lyxa till det för sig själv ibland!

DSC_0970

Dagen har i övrigt varit bra. Vi hade en tre timmar+ workshop nu på eftermiddagen vilket var lite segt men samtidigt intressant, och så fick vi fika. Ryktet säger saffranssemlor imorgon, vi får se om det finns någon sanning i det.

Jag är nääästan färdig i köket och har rivit sönder de flesta av kartongerna så att de får plats i sopnedkastet (eftersom vår återvinning i källaren ALLTID är låst. skojar inte ens, folk brukar vanligtvis ställa sina sopor utanför eftersom de aldrig kan komma in trots att det är där Stena vill att vi skall återvinna vårt stuff. suck)

APROPÅ NÅGOT HELT ANNAT men alltså på de gula landsortsbussarna är alla säten utrustade med säkerhetsbälten och det sitter flera skyltar över hela bussen med ”LAG OM SÄKERHETSBÄLTE” vilket vi ju liksom vet att det är. Men öh. På de gröna stadsbussarna finns inte ett enda säkerhetsbälte (och därmed ofc inga skyltar heller) så är det inte lag på att ha bälte på dem då eller? Funderar på att vara en sådan där jobbig djävel och ställa frågan till Skånetrafiken på deras Facebooksida, får se ifall jag orkar eller om jag bara låter det vara. Det är ju inte direkt viktigt för mig, mest en grej jag funderat över nu när jag varit lazy ass och tagit bussen de senaste dagarna.

Nu skall jag återgå till plockandet här hemma. Skall påbörja Kebnekaise i form av mitt sovrum som nog gärna behöver mer än *bara* imorgon för att städas.

För övrigt har Åhléns morgonöppet imorgon, de öppnar redan 07:00 och har mellan 07-10 15% rabatt för medlemmar osv. Känns som att jag tar vägen om Åhléns på väg till jobbet imorgon! Struntade därmed att gå på stan på lunchen idag, passade på att jobba in lite tid istället så att jag kan smita tidigare på fredag med gott samvete :))

OKEJ ha en bra kväll! Knips knips!