Skrot

Torsdag. Veckan är helt snurrig, jag är glad att jag har min kalender. Detta att gå runt och ha ont och sova lite när som helst och jobba hemifrån för att försöka rädda magen osv, det gör en helt knäpp efter ett tag. Och herregud det har gått snart två veckor sedan jag var på Gotland och jag behöver ringa mommo men det försvinner hela tiden. Fan också. Jag får försöka få tag på henne idag, plus att jag tänkte skicka en blomma nu till första advent (söndag).

ADVENT! Jag är peppad, trots att mitt hem fortfarande är uppochner. Det blir stökigare varje dag och jag fattar inte hur? Jag kommer alltså hem från jobb, tar av mig jackan och hänger upp i hallen och sedan går jag in till datorn och sätter mig där cirka tills jag går och lägger mig. NÄR och HUR lyckas jag stöka ner så fördjävligt?! o_O Om kroppen tillåter idag skall jag fixa så mycket jag kan, resten tar jag imorgon + lördag förmiddag/dag innan Linnea kommer. Jag vill verkligen ha det städat och kanske även pyntat innan hon kommer, det blir så mycket roligare så. Pynta kan jag annars i värsta fall göra på söndag.

Vet ni vad jag är pepp som fan på? Att gå ner på gymmet en stund. På med en söt träningsoutfit (för jag är av övertygelsen att om man trivs i vad man har på sig så presterar man bättre) och en bra playlist och sedan bara lyfta vikter och cykla och jogga och whatnot i en timme eller två. Min plan är att jag skall göra det en stund på lördag. Jag tänker att om jag förbereder så att det finns frukost hemma osv, så kan jag träna direkt på morgonen och sedan äta när jag kommer hem. Jag vet ju att min kropp i vanliga fall vill ha mat så fort som möjligt efter avslutad träning, så min kropp med magkatarr kommer ju att på riktigt döda mig om jag inte ser till att den får föda typ direkt efter att jag stigit av löpbandet. Men det hade varit kul. Få träna lite. Känna att man GÖR något. Något annat än att stirra på datorskärmen, that is.

Julfesten imorgon, ja. Jag står fast vid mitt beslut att inte gå, men tycker fortfarande att det känns tråkigt. Jag tror banne mig att jag skall kolla på Home Alone 1 och 2 eller så imorgon. Eller Supernatural. Eller något annat som kanske gör mig glad och pepp och nöjd. Jag har redan planerat att jag skall äta världens näst mest onyttiga mat: Baguetter med kyckling och bacon och majonnäs :D DET SKALL BLI JÄTTEGOTT. Faktiskt ♥

Men ja. Magen står i, igen. Jag har inte blivit stressad (än) idag så hittills är det bara hungersmärtor, men om (NÄR) stressen slår till så vet jag att det kommer att göra alldeles för ont igen. Jag är på dag 3 av 7 med pillren som jag blev rekommenderad så jag hoppas märka av effekt av dem snart. Det stod att man kan förvänta sig att det skall ta 2-3 dagar innan de har effekt, så vi kan ju alltid hoppas. Håll tummarna! Det hade varit kul att slippa gå runt och känna att man vill slå huvudet i skrivbordet eller att sitta ihopkropen i makaronställning med händerna om magen eller att ständigt vilja brista ut i gråt, liksom. Just sayin’.

Kram på er!