Var tog den söta lilla flickan vägen?

11137177_980381675313379_3020416966383795575_n

Sommaren regnar bort men ibland går man förbi ställen där lukten plötsligt slänger en 20 år tillbaka i tiden och till farfars sommarstuga i Hide. Eller till en ljummen kväll under ett träd. Eller någon annanstans där världen luktar gott och ger mig kärlek.

Som sagt, Filippinerna i jul lockar allt mer och mer. Jag tänker inte påstå att vädret lockar mer än pappahäng för det gör det inte – värmen är outhärdlig och allt är klibbigt och jobbigt, men jag ser fram emot lite solsken och att ligga i pappas swimmingpool med en öl och min knips.

Efter jobbet igår så blev det mer soffhäng och vidare titt av ANTM S21 och sedan gick jag till sängs, och någonstans under detta ”gick till sängs” drabbades jag akut av illamående vilket gjorde att det kändes mindre kul när jag skulle försöka somna. Världen var en väldigt jobbig plats just då. När jag vaknade imorse så kände jag inget av detta, så förhoppningsvis var det bara en glitch i matrixväven och inget annat. Jag har fått sova förvånansvärt bra och trots att jag drömt stressande drömmar om att vara kissnödig och inte ha tillgång till en toalett så vaknade jag utvilad och med stora förhoppningar på dagen. Jag har ju mitt ärende idag på eftermiddagen, så jag vill be er alla att hålla era tummar, klor och tentakler för mig – att det blir som jag vill. Om det inte blir stor besvikelse så dyker det säkert upp ett inlägg senare idag ifall ni är nyfikna, annars får vi se ifall jag vågar säga något om det imorgon.

Efter jobbet på fredag tar jag tåget upp till Göteborg, och sedan buss hem igen på söndag kväll. Sedan jobbar jag måndag-onsdag, piper lite tidigare på onsdag (men jobbar såklart in den tiden under måndagen och tisdagen *plan*) och sedan blir det ett par dagar på Gotland och Medeltidsveckan och häng hos mommo (hon har som sagt ett par saker hon vill ha hjälp med, så vi får se hur det går :)) och jag längtar. Jag hoppas verkligen på lagom bra väder så att man varken fryser eller brinner, men jag misstänker väl lite sådär lagom pessimistiskt att det förmodligen regnar hela djävla tiden jag är där. *misär* Men ja. Där kan vi också hålla tummarna, hörni :)

Men det var väl ungefär vad jag hade att säga just nu. Jag har ätit frukost och jag funderar på vad jag skall äta till lunch och jag har tusen saker jag borde lösa hemma innan imorgon/helgen/nästa onsdag så vi får se vad som sker och om jag lyckas få tummen ur och lösa det här snart. Hepp!

1 svar på ”Var tog den söta lilla flickan vägen?

Kommentarer är stängda.