Ömmande nacke

Screen Shot 2013-08-12 at 9.43.04 AM

Tröttma. Så in i helvete. Det har varit en trevlig helg med Evahäng och karaoke och allt är bra, men jag har saknat Martin. Jag hatar våra helger isär. Jag somnade i alla fall förvånansvärt lätt igår kväll (wut!) efter en dags soffhäng med en ny, tidigare osedd säsong av ANTM (S21) och jag som störde mig på hur djävla fånig Tyra är. Hon blir verkligen bara mer och mer idiot för varje säsong som går. Wow.

Idag är jag öm i nacken och jag vet inte ifall detta är från mitt soffhäng igår eller vad jag egentligen har sysslat med under natten. Det stör mig, oavsett vad det beror på. Och det regnade på mig på väg till jobbet. Hela helgen har varit en enda stor regnstorm – lördagen i synnerhet. Jag fick stanna under ett utstickande tak när jag gick till Eva och Andreas pga regnet som plötsligt DRABBADE. Vi var väldigt många som stod därunder och väntade. Herredjävlars. Jag fick gå hem och byta skor och torka lite innan jag gjorde ett nytt försök att ta mig till Nobeltorget; det blev bussresa dit, jag vågade mig inte på promenad igen ;)

I helgen blir det Martinhäng och veckan efter blir det medeltidsvecka och helgen därefter blir det treårsfirande med min galet underbara pojkvän. Jag vet fortfarande inte riktigt vad jag vill ge honom, men jag funderar för fullt. Jag brukar ha bra koll på passande presenter, men jag känner att det för det mesta går i samma tema och det är ju lite trist när man börjar bli förutsägbar. Jag ger inte upp än, dock! ;)

Kommande vecka har jag inte mycket spännande på gång. Jag har en grej imorgon eftermiddag som jag berättar om på onsdag, och så har jag tvättid på torsdag. Och så Göteborg i helgen, tror jag. Ifall det inte blir att knipsarn kommer hit, men jag tror inte det. Jag är hur som haver väldigt inställd på att åka dit, så :)

Men ja. Trots medeltidsveckan i sikte sitter jag ganska mycket och funderar på höst och jul. Är det inte märkligt?
Jag tror i alla fall att vårt besök till pappa över julen kommer att lyfta humöret en hel del. Inte bara får vi umgåsa med pappa och Prescilla och deras lilla drev av hundar, vi får även en sjuk mängd solterapi mitt i mörkaste vintern och det är ju underbart :)

Nu skall jag fortsätta med arbetsdagen. Ni får ha en trevlig måndag hörni o/