Jaga bort det svarta med fluffigt vitt

Screen Shot 2013-07-11 at 8.48.50 AM

Men i nättras fick jag ju faktiskt sova! Jag vaknade till och med två minuter innan klockan ringde och lyckades vuxet nog ta beslutet att det INTE var värt att somna om igen ;)

Det är tisdag, men eftersom jag jobbade hemifrån igår så är min veckorytm redan fucked up. Det kommer nog igång som det skall igen, men just idag är det väldigt mycket måndag-eller-onsdag i mitt huvudet vilket känns lagom märkligt.

Idag känner jag är en sådan där dag där jag riskerar att irritera mig på en massa småsaker.  Det känns i hela kroppen. Jag har redan hunnit bli irriterad på fem saker och då är klockan inte ens åtta än. Bra grejer alltså :P Det kommer ju dock att släppa och bli bortglömt när jag minst anar det, som vanligt. Det är ju inget permanent. Vissa dagar är bara mindre solsken än andra.

Okej, klockan 08:01 och jag är irriterad på sex saker. Shite. Idag blir det till att stänga in sig i hörlurarna och hålla sig där. Just nu spelar jag Lana del Rey och försöker komma på vad annat jag kan lyssna på för att hålla nerverna i styr. Jag har ju min all-time bästa räddning att tillgå också; JULMUSIK. Ni tror att jag skojar, men jag älskar julmusik till den grad att jag kan ta mig ur ganska jobbiga perioder bara genom att poppa lite julmusik och dansa lite och sjunga lite och drömma om julen. Jag har redan börjat fundera på vad jag önskar mig i julklapp, eftersom folk alltid brukar tjata på mig om det. Hittills vet jag att jag önskar mig en sminkspegel från sminkspegel.se och en xbox One eftersom de nu skall bli bakåtkompatibla. Bra grejer. Vi fokuserar på det istället för på alla irritationsmoment omkring mig. Merry Christmas.

Jag släpper det här inlägget här. Jag har inget vettigt att säga just nu och jag behöver försöka skrämma bort det här åskmolnet som börjar dra ihop sig över huvudet på mig. Solen skiner och det är inte skitvarmt, det är en bra grej. Jag har en söt outfit idag. Ni får inte se en bild because reasons. Jag har semester om tre dagar. Jag har saker att roa mig med på jobb idag. Jag tänker gå till gymmet imorgon. Jag har världens finaste pojkvän. Jag får klappa bebis på söndag OCH krama på min älskade pappa som jag inte har träffat på ett år. Och på lördag får jag klappa och krama på mommo. Det är så mycket bra saker nu så jag försöker att strunta i allt som irriterar mig och bara inse att det kommer att släppa om jag inte ilsket håller fast i det.

Kanske man skall fundera lite på vad man skall ge familjen i julklapp i år.