Överdrift av väder

DSC_0209

Okej, men ärligt talat: FUCK denna helg. Djävla skitvärme, jag blir tokig. Det har varit 30º+ hela djävla helgen och jag orkar inte. Vi har suttit lealösa och inte orkat göra något alls. Värmen tar kål på oss. Mängden vatten vi druckit för att hålla oss någorlunda alerta -_-

Så, det har ju såklart inte bara varit skit. Värmen är så djävla dålig men utöver det så har vi ju spelat lite datorspel och druckit en massa spännande öl och i alla fall fått träffa varandra, även fast vi knappt orkat göra mer än att sitta och glo, haha.

I nättras väcktes jag av spöregnet mot fönstret. Detta en timme efter att jag somnat. Kul grej. Sedan dess har jag spenderat natten åt att försöka somna om och få någon form av konsekvent sömn, men det har ju gått sisådär. Må så vara att det inte är särskilt varmt ute efter regnet, men luftfuktigheten är vidrig. Allt har varit varmt och klibbigt och jag har varit fuktig i hårbotten hela natten. Mår alltså SKITBRA IDAG YAY eller inte. Jobbar hemifrån pga har körlektion över lunch, så jag har balkongdörren öppen och försöker få i mig en massa vatten eftersom kroppen fortfarande surar efter helveteshelgen.

OKEJ MEN HÖRNI på fredag efter jobbet åker jag snabbt tåg upp till Göteborg och kramar på min Knipsis och sedan åker vi till Gotland på lördagen woooo! DET ser jag fram emot! I synnerhet eftersom det just nu lutar åt att det inte kommer att vara 800º (lita på mig) när vi är där, så woop woop!

GOTLAND ♥

Det var allt.