It’s friday, I’m in love

Idag får jag äntligen träffa denna stiliga krabba igen! HUR BRA SOM HELST. Först skall jag jobba och sedan skall jag plugga körkortsteori på en buss i fyra timmar, men efter det – då djävlar! :)

Jag har fortfarande helt galen träningsvärk, men det känns liiiite bättre än igår – förmodligen för att jag såg till att röra på mig någorlunda när jag kommit hem igår eftermiddag. Det blev dock inget springa av idag heller; jag får låta kroppen vila över helgen så blir det springa mån+ons+fre nästa vecka istället. Efter det blir det en veckas vila igen innan jag kan fortsätta med träningen, så jag försöker att ta tillfället i akt och hålla igång vettigt innan jag skall sitta i ett baksäte och titta på gröna ängar, pepparkakshus och militära sevärdheter i en vecka. Och sova. Jag minns att jag sov en hel del när vi bilade till England för två år sedan, så jag misstänker att det blir en hel del naps den här gången också ;)

Veckan har varit okej. Det är stökigt hemma, vilket gör att jag kommer hem och känner att jag inte orkar göra något. Jag kommer dock att jobba på att lösa det nu i kommande vecka, så att det är fint och trevligt när jag kommer tillbaka från Tyskland. Jag har äntligen kommit igång med teoripluggandet vilket känns bra, men jag har även inset att jag mest troligt inte alls är redo för en uppkörning efter att mina sista tre körtillfällen nu snart är avklarade. Jag behöver köpa till tio lektioner till (= 5 körtillfällen eftersom jag kör dubbla) och efter det så bör jag vara redo. Vi får se dock, jag gör inget alls innan jag har kört färdigt och vet precis var jag står i allt detta. Det känns oavsett vad bra att ha kommit igång klokt nu :)

Men ja. Nu skall jag jobba vidare och sedan försvinner jag över helgen. Är det förresten inte konstigt att vi snart drabbar samman med första juni??? Hur fasen blev det sommar helt plötslgit? Det var ju jul bara nyss! Vad händer med tiden!? wat.