Torsdagsläget

IMAG1372_1

Nu tänker jag diskutera mensvärk. Om ni inte vill läsa om sådant så låt bli att läsa det kursiverade och hoppa istället till nedanför. Hepp!

Okej, jag börjar lite smått despaira om jag skall vara ärlig. Jag har sedan i måndags haft mensvärk. Den är kraftig. Jag har ont. Jag har tagit värktabletterna jag har fått utskrivna, de som har givit resultat tidigare. De fungerar plötsligt inte. Alls. Jag tog fyra igår. Ingen större avlastning. Jag har tagit två idag. Orkar inte ta två till. Det gör ju ingen skillnad. Har vetevärmaren mot ryggslutet hela dagarna. Ingen större skillnad. Jag har ONT och jag ORKAR INTE. Vad kan jag göra åt saken ens? 

Jag inser ju att jag får avvakta till nästa månad och se ifall jag har större lycka med pillren då. De har ju ändå hjälpt nu i två-tre månader. Det är först nu de plötsligt inte verkar ha någon verkan *alls*. Så jag skall inte måla fan på väggen, det är ju kanske bara en dålig månad eller något. Men gnåh. Jag orkar inte. Hur skall jag lyckas fokusera på jobbet när det känns som att små monster försöker äta sig ur mitt ryggslut? 

Nu vidare till andra saker.

IDAG SKALL JAG ÖVNINGSKÖRA PÅ KÖRSKOLA. What! Det känns lite läskigt men spännande och nu djävlar är jag ju igång med det här alltså. Jag har fyra tillfällen till när jag skall köra i Januari, och sedan skall jag boka Februari så fort de tiderna kommer upp :)

Mmmmspelandet igår gick bra också! Alla fick insanity points! Spelledaren är nöjd :D Noterade dock att jag missat en regelgrej, men det är ju bara att rätta till. Alla gör ju misstag och hittills har de sluppit en massa krångel pga detta så det får väl vara bjudgodis helt enkelt :)

Det är torsdag, jag har en bra dag bortsett från mensvärk + körskoleångest och imorgon är det dags att färga håret. Jag vet att jag borde göra det idag, men jag tänkte passa på att träna lite efter jag har kört och då är det krångligt att ha skallen full av färg som förmodligen blir ganska rinnig om jag svettas :P Känner inte riktigt för att hennatatuera in ränder i ansiktet, om vi säger så.

Nu är det nog dags för lunch. Hejsvej! (ÖNSKA MIG LYCKA TILL PLS!)