blink blink blink

IMG_20141124_174335

Noterade att jag var ytterst välmatchad i tvättstugan igår, var tvungen att ta kort. #just80talskidsthings #hashtag

Så med andra ord var det igår jag hade tvättid, och alltså tänkte jag promenera till City Gross efter jobbet idag. Noterade dock till min förskräckelse att jag har lyckats vända upp och ner på cirka HELA lägenheten därhemma. Hejsan hoppsan, jag skulle ju ha julstädat och klart i helgen… Jag kommer att plocka vad jag hinner idag + imorgon (rollspel imorgon wooo) och sedan se vad jag kan göra åt saken på torsdag. Annars blir det städa för fulla muggar på måndag (obs har även tvättid på måndag)

Lysröret över min plats blinkar och gör jobbiga ljud, och här sitter jag och försöker jobba. Kul grej. Jag kan inte släcka i taket för det blir dödsmörkt härinne då, och jag kan heller inte hojta upp på en stege och dra ur de felande lysrören eftersom även det skulle innebära att det blir för mörkt. Men fortsätter det att blinka och plinga som det gör just nu kommer jag att bli tokig, på riktigt. Argh.

Jag tänkte städa upp i mitt rum på kontoret idag, det börjar bli lite väl stökigt här och det är inte riktigt optimalt för en arbetsplats.

Nu ger jag upp, lampan gör mig tokig och jag har ändå inget vettigt att säga just nu. Återkommer väl kanske senare.