Return of the Living Dead

tumblr_ney0lwienT1swv52fo1_1280

Två dagar av riktigt bra utbildning i Psykosocial Arbetsmiljö på Järavallen i Barsebäck är över, och nu är jag tillbaka på kontoret :) En hel del ny kunskap att försöka ta tillvara på, och jag har verkligen haft det trevligt trots att man kan bli helt tokigt trött av att sitta inanimat och lyssna i timmar åt gången. Vi skulle ha behövt pauser för powernaps, haha :D Får se ifall jag skriver mer in-depth om kursen sedan – jag har till exempel tagit, eh, bilder på all mat vi åt, haha :D

Idag är det fredag! Ikväll kommer Martin och Rigmor, och imorgon kommer mamma och Thomas och sedan åker vi ner till Tivoli där vi skall gå på Crazy Christmas Cabaret (”One-Eyed Willy” är årets titel :D) och sedan spana runt lite på Jul på Tivoli – upptäckte att vi har sådan tur att det är just imorgon som Jul på Tivoli kör igång, det hade varit väldigt tragiskt ifall vi hade missat det eftersom det är en del av upplevelsen. Tar med kameran, tänkte försöka ta lite bilder att dela med mig av här sedan :)

Jag lyckades knixa till ryggen igår morse när jag packade ihop mina grejer och jag har fortfarande ont. Det är som att en nerv har kommit i kläm på högra sidan av ryggraden, och det gör SKITONT. Mest av allt vill jag bara att någon kommer och masserar bort det åt mig, eller åtminstone trycker till nervfan REJÄLT så att den hoppar på plats igen, men jag får stå ut och försöka att inte tänka på det för mycket. Kul när höften äntligen fungerar som den skall att ryggen börjar strula istället??? mvh Asta 93.

Nu skall jag fortsätta med jobb, men först skall jag stoppa min vetevärmare i micron och se ifall lite värme löser biffen åt mig.

FÖR ÖVRIGT: Alltså. Spotify. wut r u doin? stahp! Är det någon annan som har problem med att Spotify mitt i uppspelandet av en playlist helt plötsligt tystnar och hoppar till mitten av en helt annan låt – gärna en som inte alls ligger i den playlist man är inne på? Det händer alltså typ var femte låt för mig just nu, och jag kastar snart ut datorn genom fönstret (obs lätt överdrift tänker inte kasta ut jobbdatorn jag lovar obs) för det är sjukt frustrerande. Vad kan man göra åt saken, utöver att säga upp all form av bekantskap med Spotify osv? Jag vill ju liksom kunna lyssna på detta utan att behöva bli irriterad osv.