…och ett steg tillbaka…

DSC_0978

DSC_0974

DSC_0982

Just nu händer inget alls med kroppen. Jo, jag är 3cm större än förra veckan (dvs 70 cm) och det beror ju mest troligt på att jag typ inte tränade något alls förra veckan + åt som en gud tillsammans med mamma hela helgen. Det var alltså inte helt oväntat att det skulle ha påverkat midjemåttet, om vi säger så.

Sedan i söndags springer jag igen. I söndags klarade jag av att springa cirka 500 meter och sedan ville jag dö – igår sprang jag hela 2,5 km-slingan på Bulltofta med allt vad det innebär av uppförsbackar och knöggliga vägar. Så djävla nöjd efteråt! Skall se ifall jag hinner springa idag, jag har lite grejer jag måste fixa efter jobb som just nu har topp-prioritet, så hinns det så hinns det :) Annars tar jag med kläder och springer på lunchen imorgon, jag har alldeles för lite Pildammspark att springa i hemmavid nuförtiden om man säger så.

tumblr_inline_ncbd1zxe5D1s2hz6c

Imorse var det 3 grader ute när jag gick till jobbet. Hösten drabbade plötsligt, vilket är lite lustigt för även fast det nu har varit höst i mer än en månad så kom vädret först NU. Typ. Höstjacka på och önskade hett att jag skulle ha fått med mig ett par vantar hemifrån. Det lär dock vara varmt när jag går hemåt sedan, men så är det. Iskalla morgnar och alldeles för varma eftermiddagar. Ser fram emot en period när det är lite mer stabila temperaturer över dagen.

Men ja. Jag hankar mig framåt, dag för dag. Förr eller senare säger det bara BOOM och sedan kommer alla att se frukten av allt arbete jag lägger på min kropp. Kanske. Eller så fortsätter jag att pendla upp och ner vecka för vecka och med detta ständiga flobb på magen. Vi får se vad som händer :P

(allt handlar främst om vad jag äter och inte hur jag rör på mig. maten är A och O och just nu vet jag inte riktigt ifall jag kan påstå att jag ligger på topp där :P)