Jag fuskar, fast egentligen inte

SAMSUNG

Jag vaknade till en timme innan klockan skulle ringde idag och som jag låg där och desperat försökte somna om inom en rimlig tid så bestämde jag mig för att INTE morgongymma idag, utan istället ta med gymkortet tillsammans med träningskläderna och gå till gymmet ifall innebandyn blir inställd idag. Jag gjorde likaså förra veckan och lät innebandyn vara dagens träning – så intensivt som vi spelar är det ett fullgott substitut för ett gympass, så det är ingen dålig trade-off. Burstträning ftw! Sedan ringde klockan vid sex men då ställde jag fram den en halvtimme och sov lite till. Sjukt trött, vet inte ifall jag har sovit dåligt i nättras men bortsett från att jag vaknade vid fyra kan jag inte minnas att jag skulle ha studsat under natten. Kan vara att jag pga tvättiden kom lite senare i säng igår, vem vet.

Det är onsdag, det är ingen syjunta idag pga alla är på Gotland/i Danmark/trötta, så vi får se vad jag hittar på ikväll. Kanske lite tv-spel, för en gångs skull. Jag måste sluta låta det gå sex månader mellan tillfällena, jag hinner ju glömma bort hur kontrollerna ligger :P ”Argh monster, skjut! Nähä, det var tydligen ’hoppa’, hur fan skjuter jag då..?” typ. Klart obra ifall man vill överleva, just sayin’.

Imorgon skall jag fixa med lite grejer jag skall ha med mig till Göteborg i helgen. Jag och Martin firar två år på tisdag nästa vecka, men eftersom vi inte träffas då så tänkte vi helt sonika fira i helgen istället. Två år alltså. Tiden går fort. Men mer om våra två år på tisdag tror jag ;)

Det är mycket svalare ute och jag är nöjd. Plötsligt brinner jag inte upp hela dagarna, utan kan till och med ha det ganska drägligt. Jag har JEANS på mig, hallå liksom? :D

Okej det var allt hejdå.