Äntligen

maskros

DET REGNAR UTE! Det är svalt och skönt och mulet och inte DÖDSSOLSKEN2k och det är så skönt ♥ Enormt nöjd över att det för en gångs skull inte är helvetet utomhus, även fast det förmodligen bara är för en kort stund och solfanskapet snart är framme och bränner hål på mänskligheten igen. Men just nu tänker jag kosta på mig att njuta av att inte smälta så fort jag ens gluttar ut genom fönstret.

Idag har jag inte morgongymmat. Det blir innebandy om ett par timmar så det får bli dagens träning. Midjemåttet är detsamma som förra veckan men kroppen KÄNNS ändå bättre ni vet? Jag tycker att jag ser bättre ut. Det är nog mest jag som inbillar mig, men jag har i alla fall lite lätt ömmande muskler som intygar att jag har gjort något aktivt för att träna dem ;)

Ikväll blir det syjunta och imorgon är det morgongymmande innan jobb som gäller – och sedan är planen att en grupp av oss på kontoret skall sticka ut och springa tillsammans. Får se hur det går, har jag enorm tur är vädret imorgon detsamma som just nu och då hade det bara varit härligt att sticka ut och springa lite. Har jag otur är det samma helvetesvärme som igår, då blir det lite tristare. Jag siktar oavsett vädret på att vara med och springa :)

Det var allt for now. Tjipp och wog!