Ge mig höst så att jag får SOVA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godmorgon!

Ytterligare en morgon då jag gick upp klockan fem (trots vedervärdig nattsömn, vadfan värmen låt mig vara -_-) och stack ner på gymmet. Idag hade jag med mig mitt hopprep och en rockring som jag gav mig i kast med efter att jag värmt upp med 10 minuters jogg och lite viktträning. EGADS vad man svettas av att hulahoopa då :o Vi får se ifall jag blir något bra på det, jag lyckades i alla fall hålla ringen uppe någon minut åt gången ;)

Det känns i ryggen också, all träning jag har givit den hittills. Det är ömt men jag njuter. Finaste ryggen, kanske du också kan få lite muskler nu. Och mina ben, mina BEN you guys! De är starka och muskulösa och slanka och awesomebäst. Det hade jag ju aldrig kunnat tro om mina egna ben, trots att jag alltid har tyckt att de är snygga ;) När jag var typ tio eller däromkring tittade jag och Annie i en skönhetsbok hennes mor ägde, och där stod det att om man stod med benen ihop och det var fyra ”öppningar” mellan benen så var de klassade som vackra ben, och det har jag så på något djävla sätt så har den där lilla meningen i en bok jag inte ens vet namnet på fått definiera min självkänsla rörande benen sedan 20 år tillbaka. Märkligt, inte sant? De är ju snygga oavsett vad det står i en bok eller ej. De är awesomebäst och jag är stolt över att de sitter på mig. Så.

Och jag är stolt över att jag försöker. Jag är inte i närheten av var jag vill vara ÄN, men jag är på väg och det känns skitbra. Skall hålla fast vid den här känslan och låta den motivera mig att fortsätta. Det är aldrig för sent för att börja :)

Eva är i Skåne så i eftermiddag/kväll skall jag hänga med henne. Planen är att grilla, vilket är supersweet. Skall införskaffa lite kött under dagen, och försöka ruska ihop någon form av sallad att ha till. Försöka vara liiiite nyttig, i alla fall ;)

Nu skall jag jobba vidare, hoppas att ni har en bra dag :)