Ja men nej

DSC_0374

Såatteh… Planen var ju att jag skulle morgongymma idag igen. Awesome, right! Hålla igång nu när jag kommit igång! Midjan var en centimeter mindre idag än för två dagar sedan, så det gör ju skillnad! (ok man skall ju inte kolla från dag till dag utan vecka till vecka, men jag mäter ändå, for the lulz. man får inte ta det på för stort allvar bara :))

Men eh… Alltså. Klockan ringde fem. Jag pillade på mobilen i ett par minuter medan jag vaknade till liv. Gick upp ur sängen. HALTADE till toaletten. Hela vänstra låret har flippat, gör asont och vill inte alls vara med idag. Hepp. Ok. Lade mig i sängen igen, tänkte somna om. Efter fem minuter insåg jag att jag var för vaken för att kunna somna, så jag klädde på mig och stack till jobb. Tog bussen, mitt ben är ju knäppt. Får se ifall jag klarar av att gå hem sedan, annars blir det buss hem också. -_-

Tänkte i alla fall dra fram mina vikter när jag kommer hem sedan och träna armar + axlar + nacke + rygg hemma. LITE kan man ju ändå göra, trots att jag inte kan köra cardio idag. Vi hade tänkt spela innebandy idag pga onsdag, men jag har klivit av och får stå över tills jag kan gå normalt igen. ARGH.

Ohwell. Det är onsdag, så idag blir det syjunta! Jag tänkte ju fixa klart förberedelserna på mina skjorta igår men råkade fastna vid datorn istället. Hoppsan. Får fixa det ikväll, och då har jag ändå sällskap :)

Nu skall jag jobba vidare. Tjipp och hej! o/