Från ett hem till ett annat

Screen Shot 2013-08-12 at 9.43.44 AM

Idag åker jag ner till Gotland ett par dagar, är tillbaka hemma i Skåne på torsdag och sedan far jag till Göteborg på fredag efter jobb. Det blir inte mycket hemmatid denna veckan, alltså ;) Eller ja, det beror på var ”hemma” är. Hemma på Gotland, hemma hos Martin.

Vi har haft en bra helg. Vädret har varit någorlunda svalt, vilket har varit uppskattat. Det kom regn både i lördags och igår, och trots att jag har en viss svullen värk i lederna idag igen så är det inte lika illa som förra veckan, då det var väldigt mycket varmare ute än det är just nu.

I lördags var vi på absinth-bjudning hos gsson, och det gick väl ner både absinth och öl och ett par flaskdrinkar, haha. Jag var oförskämt INTE-bakis igår (lovar!) men låg däremot däckad av någon form av allergisk reaktion halva dagen. Vet inte ifall jag plötsligt plockat upp intolerans mot dunen i mina sängkläder eller om det farit in en massa pollen eller något genom det öppna fönstret, men jag spenderade större delen av gårdagen åt att nysa, snora och sova. Kollade även på Top Model och sydde en cuntpiece. Ni vet, sådär en vecka efter lajvet. Kändes passande :P

Jag har kommit fram till att jag skall försöka resurrecta min gamla ”bumla” och se ifall jag kan göra något vettigt av den. Typ …en riktig bumla. Fixa ärmarna, se till att den sitter klokt i livet, fästa livet vid kjolen så att det blir lite mer korrekt. Lite så. Får se ifall det blir något bra, och först och främst får vi se ifall jag lyckas hitta var jag har gömt jackdelen ;) Förmodligen i någon av alla de där kartongerna på vinden. Jag tror att jag skulle behöva gå igenom mina kartonger på vinden, det är en del skit som ligger där, och en hel del grejer jag skulle behöva ha koll på. Typ mina lajvprylar.

Men men. Det är måndag, jag jobbar typ till lunch idag (har med mig hemmagjorda piroger att äta!) och sedan skall jag stalka rätt på en flygbuss och ta mig den långa, korta vägen hem till öjn, hem till pappa och hem till mommo. Hepp!

Får se ifall det blir något uppdaterat här under mina dagar på öjn, annars postar jag på torsdag eller fredag när jag är tillbaka i Scania igen.