Sista stunden innan skogen

585_3909935546240_233249286_n

Om man vaknar en halvtimme innan klockan ringer kan man lika gärna gå upp. Var på jobbet strax efter sex så kan sticka hem strax efter tre. Och jag har fortfarande en hel del kvar att göra, argh. Jag fållade livet och fällde sömmar igår, samt sydde ihop ärmarna. Nu skall jag bara lista ut en klurig lösning för snörningen mellan ärmarna och livet, samt snörning i livet, samt snörning och bälteshällar i byxorna. Och så har jag 2,5 märke kvar att brodera, och så måste jag packa och fixa mat och alla småsaker och ARGH. Men det är kul med lajv, jag lovar.

Jag har skrivit alla brev jag skall ha med på lajvet, och vilken värk jag fick i handleden av det! Tydligen är jag inte det minsta van vid att skriva analogt längre (bortsett från kortare notiser då) vilket innebär att över en timmes handskrift var mer än min handled var okej med. Det kan också ha vissa rötter i problemet jag hade med handleder för ett par år sedan, när jag hade konstant ont i ett par månader och inte kunde göra något utan stödskenor om handlederna.

Trots att jag är stressad och nervös och har ont i magen pga så lite tid kvar att lösa allt det sista (måste upp på vinden igen och hitta mina pösbyxor så att jag kan ha dem som pyjamas!) så känner jag mig väldigt förväntansfull och pepp på att komma iväg. Det sköna när man väl åker imorgon är ju att det är för sent att lösa alla andra småsaker, och jag har nästan hela morgondagen på mig att handsy saker både i bilen och när jag kommer till området. Det är dock tid man skall vara varsam med att planera in för syende, det kommer att finnas cirka tusen andra saker man skall få fixat när man väl är på området imorgon… Nåväl. Jag löser det sista ikväll, that is plan!

Nu skall jag jobba vidare. Jag lyckades igår få stängt på två tickets jag har haft släpande efter mig ett tag, vilket kändes jättebra. Go me! \o/ !assa