Det här att jag fortfarande inte har varmvatten

daggigt

Strax efter klockan sex i morse stod jag i en dusch på 24-Seven och njöt av varmvattnet. Sedan tog jag bussen till kontoret där jag förberedde det jag behöver för arbetsdagen + ringde Stena och IGEN upplyste dem att vi inte har något varmvatten sedan igår. ”Ringde ni igår då?” frågade hon jag pratade med. Eh, ja, men jag fick inte prata med någon såatteh… ”Dröj kvar” sade hon och jag förväntade mig att hon satte mig på hold men istället kopplade hon mig till världens brusigaste mobiluppkoppling och en man som sade ”hallå, hör du mig?” varpå jag sade ”jag hör dig hör du mig” och så höll det på ett par rundor innan vi båda kunde konstatera att vi faktiskt hörde varandra. Han kände tydligen till vattenproblemet och sade att det berodde på att någon hade bytt ut sin diskmaskin men kopplat fel eller något, och att de skulle försöka lista ut vem det var (hur visste han vad problemet var om han inte vet vem som gjort det??) och att det skulle lösas så snart som möjligt. ”Så det blir löst IDAG alltså?” ”Vi jobbar på det, kanske” ”Mm, men lös det IDAG” ”okok” yeah right. Så nu sitter jag hemma så att jag kan kolla kranen fram till det kommer varmvatten ur den. De stänger ju som bekant klockan ETT på fredagar (omgwtf!?) vilket innebär att om jag inte har varmvatten klockan ett så har jag förmodligen inte varmvatten förrän tidigast på måndag. Yay.

Som sagt var; JAG kan lösa duschandet på gymmet om jag måste – Martin kan det inte. Jag tror inte att han är jättepepp på att duscha i kallvatten. Det är sjukt stressande att de inte bara kan lösa detta rakt av utan att det redan gått ett dygn sedan jag senast hade varmvatten. Jag är knappast den enda i huset som har det här bekymret, varför är det inte redan löst? De måste ju blivit nedringda IGÅR om detta -_- Jag ville inte ringa innan jag hade kollat av att det kvarstod, det känns lite fult att ringa in och klaga på kallvattnet ifall det redan är löst, liksom. Därför kunde jag ringa dem först igårkväll. Suck.

Så. Jobbar hemifrån idag, med andra ord. Detta innebär att jag har nära hem efter jobb (höhö) men även att jag missar chokladpajen som mikaelg skulle bjuda på idag pga sista arbetsdagen innan hans pappaledighet. Hepp. Tack för den, Stena. -_-

JAG ÄR INTE BITTER

Annars är läget bra, fakiskt. Solen skiner, jag fixade ett Jojo Sommarkort och jag har börjat peppa som fan på att börja simträna så fort jag kommer hem från lajvet. Alltid något :)

Malmö luktar rök och blommor och jag känner mig faktiskt ganska tillfreds med allt utom varmvattensituationen. Hepp!