Sjöjungfru

Screen Shot 2014-03-10 at 11.49.21

Tisdagsmorgon! Jag har inte gymmat på en vecka och jag gick och drömde om ett besök till badhuset när jag gick till jobbet imorse. Kom fram till att simträning just nu skulle ge mig allt det jag behöver; det är cardio, kondition och styrketräning i ett – och det är i VATTEN. Jag älskar vatten. Jag tror jag kan ha varit en sjöjungfru som blev bortbytt som barn. Man vet ju aldrig.

Jag och Eric jobbade röven av oss på mina byxor igår, nu är de nästan i ett skick där man faktiskt kan ta dem på sig och börja jobba på passformen. Det går framåt, med andra ord! Däremot är jag för tillfället helt lost på vad jag skall göra för slags jacka, men jag skall fundera lite under dagen och se vad jag kommer fram till. Det är en bra grej att komma igång med nu också, medan jag fortfarande har en hjälpreda hemmavid – och sedan är det bara skjortan kvar att sy så är jag i stort sett redo för lajv. Tur det, med två veckor kvar till lajvet skall gå av stapeln. Det är med sista sekunden och så vidare…

Solen skiner, jag är frusen i vanlig ordning, jag lyssnar på Emily Portman och ser fram emot att få komma hem i eftermiddag och skapa PANTS MAGIC (det låter dumt haha) och kanske, kanske jag kan fixa fram en bild på det och få upp här imorgon så att ni får se hur djävla balla mina byxor kommer att vara :) Jag skall bara lyckas få vänsterbenet att sluta korva sig och vara fluffigt. Det skall inte vara fluffigt, pludret sitter i högerbenet. Argh.

Ok hejdå :)