Zombie Monroe

DSC_0182_1

Gårdagens OOTD

Dagens OOTD

Dagens OOTD

Med tanke på att jag efter innebandyn igår har ett blåmärke på vänstra låret som ser ut som ett sugmärke så tänker jag i retrospekt att det kanske inte var supersmart att ha på mig en jättekort kjol idag. Vindarna på vägen till jobbet håller för övrigt med. SKIT SAMMA DET ÄR FINT ÄNDÅ. Inte blåmärket, alltså. Det är ganska fult. Det ser ut som en bandyboll (konstigt…)

Såhär:

10350549_783286151689600_1654689694182519903_n

”Det ser ut som zombiebett” tyckte Robin så då hade jag inget annat svar än detta:

10389700_783294035022145_5390250567799681660_n

Ja för det är ju två märken liksom ett på högerknät också ni ser? Jag fick ett par bollar där med. Jag gör inte detta med flit, I promise. Däremot börjar jag ana en komplott bland mina kollegor som misstänkt ofta träffar mig med sina stenhårda bollar. Den jag har på vänstra låret kommer från andre, när han skulle göra mål. ”Klart du skall blockera bollen när han skall göra mål!” Mm, men vi var på samma lag. ”Jaha men stå inte framför målet då” Nä, det gjorde jag inte, jag stod däremot tydligen precis i den vinkel där han ville slå bollen för att den skulle studsa sådär ballt i mål. Istället satt den rakt på låret på mig vilket gjorde lite lagom ont (lätt underdrift) och jag haltade på hemvägen (lätt överdrift, det gjorde bara ont när jag gick) men han hade faktiskt vett att se lite skamsen ut så vafan. Det är innebandy, sånt händer. Hepp!

Kom i säng relativt sent igår, blev NÄSTAN klar med jackan men så tog tråden slut. ARGH MÅSTE KÖPA NY TRÅD och det saknas typ en halvmeter men jag måste köpa typ 5 meter?!?!?! Orka. Men skall fixa det, så kan jag ha min nya jacka imorgon. I alla fall tänkte jag ha lite sovmorgon imorse men eftersom det blåser så vaknade jag av en smäll en timme innan klockan ringde då mitt fönster slog igen, så jag gjorde den där klassikern ”vakna genom att sätta sig upp med bultande hjärta” och, well, jag skulle nog inte rekommendera det faktiskt. Försökte lite halvhjärtat somna om, gav upp och gick upp istället. T- 10 minutes innan jag börjar bli enormt supersömnig här på kontoret alltså…

Idag kommer Eva och hälsar på och stannar tills fredag! Vi skall sy och se på film, typ. Ikväll skall jag dock tvätta, men det får hon stå ut med. Hepp!

Nu skall jag jobba och sådär så hejdå på er. Ha en bra dag osv.