När rött inte är rätt

DSC_0867_1

Vi tar en bild till ifrån fredags i brist på dagsfärsk bild. Hepp!

Alltså. Jag har ju alltså köpt en jeansjacka som jag håller på att brodera ryggen på, det skall bli en stor Ghostbusterslogga och jag är så djävla pepp på att få det färdigt för det känns som att det kommer att bli så djävla snyggt (*håller tummarna*). Grejen är bara den att jag har gjort fel på ett par ställen, men jag hittar inte VAR. Matematiken stämmer inte, nämligen. Stygn sitter inte riktigt där de skall och jag försöker hela tiden jobba runt det och få det vettigt, men jag är livrädd att det skall sluta med att allt bara bli derp. Jag har kommit typ en tredjedel så det är en hel del kvar (mest ifyllnad, dock) men gnåh. Det är ångest blandat med pepp och squeee~ och ja, vi får väl se när det blir färdigt hur det ser ut I guess?

Jag lyckades ju även med konststycket att spendera ett par TIMMAR åt att fylla i ett stycke med helt fel färg i lördags. Fick syn på det igår när jag kommit upp ur sängen och satt och morgondatade. ”Skall det verkligen vara rött där…?” och sedan fick jag ägna en halvtimme åt att sprätta bort alla felaktiga stygn och få dit rätt färg istället. Sedan kom jag jättelångt och var nöjd, och nu är det rätt färg på rätt plats, woo.

Mest av allt vill jag bara bli klar. Det är runt 10.000 stygn så det tar ju sin lilla tid, men jag vill  bli klar så att jag kan gå runt i min flashiga jacka och vara cool. Also, vill ha all tid till att spela ESO istället. Argh! Det blev inte alls mycket spelat i helgen, jag tog en level och började komma in i det hela lite, men sedan pausade jag en sväng och så kom jag inte igång igen.

Jag tog igår morse hem Zombies, Run! c25k-appen igen. Tänkte börja om från början. Med tanke på att jag inte är lika mycket soffpotatis nu som jag var för ett år sedan är tanken att köra 2 pass åt gången, i alla fall nu i början. Från och med idag är vi igång med 2014 års stegtävling på jobb, och jag vill bidra med bra till teamet samtidigt som jag bidrar med bra till mig själv.

Funderar på att köpa denna tröja, bara för att:

Screen Shot 2014-04-14 at 09.43.50

 

Nya kläder gör en ju alltid pepp, amirite?

Nu skall jag återgå till att stirra på dataströmmar och leta mönster. Kram på er!

2 svar på ”När rött inte är rätt

    • Tack, det hoppas jag med :D Det är dock säkert 10 timmars arbete kvar, men ja. Det kommer upp bild så fort den är klar iaf :)

Kommentarer är stängda.