Nu kör vi igång igen!

Ja, nej, det händer ju inte så mycket här tyvärr. Jag lever fortfarande, jag har bara inte riktigt hunnit med att träna klokt – eller att blogga om det! Men den här veckan så försöker jag komma igång igen, jag har gjort ett schema jag skall försöka hålla. Det ser ut såhär:

Måndag: 60 minuter innebandy
Tisdag: 60 minuter cardio (löpband/crosstrainer)
Onsdag: 45-60 minuter cardio (löpband/crosstrainer)
Torsdag: 60 minuter simning
Fredag: 45-60 minuter cardio (löpband/crosstrainer)

I helgen är jag hos Martin i Göteborg och då får vi se ifall det blir lite promenad, annars kommer jag att utnyttja helgen för vila ikapp tills nästa vecka. Kommer även att försöka få med lite lyft + crunches när jag är hemma, det tar inte särskilt lång tid och det gör skillnad.

Jag har varken vägt eller mätt mig på länge nu, men jag känner mig enorm. Jag ÄR inte enorm, jag inser det, och att jag för tillfället är sekunder ifrån menustration och därmed har svullnat upp en aning gör ju såklart sitt till – men det stör mig att jag inte har tränat klokt på länge. Jag har ett gymkort och jag har fullt med platser att promenera till i staden, så jag har egentligen ingen ursäkt. Det har mest varit en hel del att fixa hemma och det har dragit ut på tiden. Nu har jag börjat spela lite datorspel också, så nu försöker jag att lägga ett träningsschema som ger mig gott om tid på kvällarna att kunna slappna av och spela. Både onsdagen och fredagen här ovan är planerade till tidig morgon; resten ligger på eftermiddagarna.

Jag skall se ifall jag kan fixa någon vettig bild + måttagning imorgon bitti när jag vaknar, så har jag en ny ”före” att utgå ifrån. Jag är dock fortfarande i MYCKET bättre skick än i våras ;)

Imorgon får vi även reda på våra nya lag i Proceras fitbit-tävling. Jag hoppas på ett lag som är lite mer pepp än det jag nu varit del av i tre månader; jag tappar tyvärr själv glöden en hel del när ingen annan i laget vill göra en ansträngning för att försöka vinna.

Jag skall försöka att skriva mer här under Oktober. Jag älskar Oktober och kommer att försöka komma ut och röra på mig utomhus så mycket jag kan; November är klart kallare så det gäller att passa på ;) Den klara höstluften kommer att göra mig gott! :)

Jag är lite sugen på att få igång någon form av utmaning, ifall någon av er läsare skulle tycka att det var kul att vara med? Har inte mer än lite lösa idéer vad jag rent konkret skulle vilja göra, men ni får jättegärna säga till ifall ni skulle tycka att det var en kul grej. Det finns ett par gratistjänster där man utan svårighet kan sätta upp en utmaning; jag skall ta en närmre titt på det. Det skulle i så fall handla om lättare saker och sådant man inte behöver utrustning till, typ powerwalks och liknande. Intressant? Lämna en kommentar! Ok? Ok :)

Screen Shot 2013-09-23 at 11.25.20 AM

 En bild på mig innan Midnattsloppet :)
Foto: Martin <3