När jag kommer bakom dig; Spring!

IMAG0126_1

Vad tycker ni om min snajdiga ”Zombies, Run!”-tröja? ”Semper Currens” – Always Running. Sjukt intern tröja dock, Abel Township Runner 5 är det nog inte alla som känner igen ;)

Nu kanske ni undrar hur jag som zombie kan delta i ”Zombies, Run!” som runner. Jo, ser ni, jag går ju såklart inkognito! De djävlarna won’t know what hit them när zombieapokalypsen äntligen kommer och jag kan springa ikapp varenda en, mwahahaha!

Anywayyyy.

Tog tåget upp till Martin i fredags, eftersom bussen var fullbokad. Det var, som alltid, en väldigt stressig upplevelse, och även fast jag spenderade halva tågresan åt att slumra så var jag på spänn och kunde inte slappna av förrän jag var framme och satt i Martins bil. På kvällen spelade Martin MWO och jag chillade med min bok på soffan. Det låter kanske tråkigt, men det var väldigt skönt – och vi pratade ju faktiskt med varandra samtidigt ;) På lördagen bakade vi cupcakes som vi tog med till Martins moster Yvonne för att fira hennes födelsedag i efterskott. Såhär såg de ut:

Screen Shot 2013-09-30 at 8.16.41 AM

 

Båda är vaniljmuffins, men de främre har Ahlgrens Bilar-topping + strössel och de bakre har ljus choklad-topping och hyvlad choklad. Båda sorter var uppskattade; personligen föredrog jag de rosa :)

På kvällen spelade sedan både jag och Martin MWO; jag behövde få ihop en hel bunt C-bills för att kunna införskaffa mech nummer 2, och nådde nästan mitt mål innan vi gick till sängs. På söndagen åkte vi till Inet där jag köpte en ny spelmus, samt dreglade över jättedyrt men sjukt bekämt headset; Razer Kraken 7.1. Gnåh. Måste ha. Får bli något jag kollar på till nästa månad eller senare tror jag…

Jag åkte hem från Martin 19:40 igår, igen med tåg. Hann få tag på en schysst sittplats i rätt halva av tåget (frågade tågvärden) och kunde sedan slappna av lite mer under hemresan än under ditresan. Läste ut bok 2 och påbörjade bok 3 i A song of Ice and Fire, samt förvånades över hur en tågresa på 3 timmar kan kännas dubbelt så lång som en bussresa på 4 timmar. När jag kom fram till Malmö var jag hungrig som ett as, så jag köpte en youghurt och en korv på Pressbyrån och blev tilltalad som ”fröken” av kassörskan vilket kändes lite förvirrande.

Lyckades somna (lite för sent) efter en stunds läsande och sov relativt bra under natten. Bra för att vara söndagnatt, dåligt för att vara natt. Hrm. Jaja.

Nåväl. Snart är det frukost osv, och i eftermiddag blir det innebandy. Woop woop! :) Imorgon efter jobb skall jag färga håret så att jag slipper rygga undan varje gång jag ser mig själv i en spegel; utväxten har hunnit lite för långt och oavsett ifall andra ser hur fult det är eller inte så tycker jag själv att det ser fruktansvärt ut. SÅ FUL. Usch. Ny henna will fix that…