c210k

tumblr_mjdlwyE71I1qkvjujo1_500

Det är 19 dagar kvar tills Midnattsloppet. Jag tyckte ju att det skulle vara piece of cake efter att jag lite liksom av misstag sprang en mil där i somras, men… jag känner mig inte alls lika självsäker där nu. Så från och med idag ligger jag i träning. Jag har tagit hem en c210k-app som jag tänker träna efter, och försöka hinna med 3-4 pass i veckan. Jag kommer förmodligen att köra ett par pass lite hipp som happ i appen, efter vad jag känner att jag orkar och hinner med, men jag tror att det kan hjälpa mig att komma igång inför loppet igen :)

Sedan är jag sugen på att införskaffa en rockring, som denna från Stadium.

138014_001Den väger 1,2 kilo och från vad jag har läst så skall det vara bra träning för bland annat rygg, höfter och midja. Får se ifall jag köper en när lönen landar nästa helg, just nu har jag fullt upp med att packa upp i min nya lägenhet :)

Det är dessvärre lite dött här i bloggen för tillfället, men iochmed att jag börjar springa igen från och med ikväll så skall jag försöka uppdatera här lite mer frekvent.

 

1 svar på ”c210k

  1. På tall om din rock ring. Jag har en likadan köpt på tradera. Men min e på 2.5 kg. Du får massa blåmärken runt magen i början. Me den ger bra resulta.

Kommentarer är stängda.