Ett beslut

tumblr_mlmqcxwAlB1qj2ig9o1_500

Jag har övervägt det hela en smula och har kommit fram till följande (vilket även har föreslagits av vänner på Facebook, för den delen :) ):

Jag kommer att posta progressuppdateringar 1-2 gånger i månaden istället för 4 gånger. Det kan dyka upp eventuella bonusposter ifall jag vaknar någon morgon och ser sådär galet bra ut, annars kör vi helt enkelt på lite mindre uppdateringar på den fronten från och med nu. Jag kommer även att (försöka!) sluta väga mig dagligen, och istället köra på 1-2 gånger i månaden där med. Om det går ;)

Så ja. Det kommer att bli färre schemalagda bilder på mig i underkläder här från och med nu :D Vi får väl se vad det gör med läsarstatistiken, haha :D Förhoppningsvis finns det väl även de som läser denna blogg av intresse av mer än halvnaken Zombie, eh?

Jag skall fnula lite på vad det nya uppdateringsschemat för progress kommer att bli. Det är alltid bra att ha det på en specifik veckodag. Inledningsvis säger vi som sagt var varannan vecka, men det kan också bli var fjärde. Funderar även på att börja ta kort på överarmarna nu när jag börjat träna, för att se ifall det blir någon skillnad där med.

Åsikter? :)