Lördagsplaner

Screen Shot 2013-07-09 at 7.21.27 AM

Jag hade störtfina planer för hur jag skulle göra mängder av saker idag, men det var också avhängigt av att jag skulle hinna förbereda igår kväll. Det gick dock lite sisådär med det, jag blev kvar på jobbet ett par timmar och snackade skit och drack vin med ett par kollegor, och trots att jag avvek och stack hem efter att vi käkat och de gick vidare ut för drinkar så var jag inte hemma förrän vid tio, och lite smått onykter at that. Idag är jag stel i armarna efter att ha burit en 11 kilos lastkärra mellan Claes Ohlson och kontoret igår, haha. ”Varför drog du den inte, det är ju en vagn?” ifrågasatte kollegorna men när jag skulle bygga ihop den på kontoret så visade det sig vara ASJOBBIGT utan verktyg såatteh…

Idag fyller min lillebror 23 år! Skall strax ta en dusch, plocka fram lite kläder, gå till Systembolaget och sedan åka till Helsingborg. Upptäckte att Joddla med Siv spelar på Helsingborgsfestivalen ikväll (!!), så jag är ytterst lockad att faktiskt stanna kvar i Helsingborg ett par timmar extra för att få se dem spela. Mamma var pepp också, så det blir nog av :) Martin, Alex och Olof kommer också till Ricard och äter tårta sedan, så jag är gräsänka denna helg men ser fram emot nästa <3 Tror att vi skall ta och beställa våra biljetter till Gotland nu också, Medeltidsveckan! Yay! Känner mig väldigt förväntansfull :)

Jag är i någon form av lite konstig period just nu, för jag måste vara väldigt försiktig för att inte råka ångesttainta saker. Jag hade under ett par dagar ganska mycket ångest över mitt besök på Gotland förra veckan, trots att jag vid vistelsen mådde stormbra, hade jättekul och älskade varje sekund jag fick spendera med BÅDA bästa vännerna; Eric och Leo. Samma kände jag igår när jag tänkte tillbaka på dagarna jag just spenderade i Varberg. Jag hade jättetrevligt (i synnerhet kvällen hos Cat och Knirch!) och ändå kände jag mest bara ett stort hål i magen av att tänka på det. Måste lista ut vad det är som ger mig den känslan illa kvickt, för det förstör något som egentligen bara är väldigt trevliga minnen. Suck.

Så igår kände jag mig ytterst opepp på Medeltidsveckan och funderade på ifall inte jag och Martin skulle sticka till Berlin istället, men efter att ha fått tänka lite på saken i lugn och ro känner jag verkligen att jag vill vara där. Få klä upp mig, äta brända mandlar, chilla under träden på Strandpromenaden, se fina spelningar, träffa alla lajvare, köpa lite tyger, mysa mer med Eric och Leo… OCH få visa Martin allt detta! Kunna visa honom och säga ”det HÄR är en stor del av mig, det här är vad jag kommer ifrån, vad jag bär med mig och vad jag vill vara”. Lajvaren i mig är ändå ganska stor, och det i kombination med sjuttonåriga goffarzombie är ändå viktigt att ta tillvara på.

Nu skall jag gå till Systembolaget och köpa lite öl, sedan är det dags att göra sig vacker :P Krams, ha en bra helg!