66

tumblr_mpt5cziAiG1swv52fo1_500

14 veckor senare har jag tappat 10 centimeter kring midjan. Helt galet. Det motsvarar runt 3 jeansstorlekar, för den delen. Och detta på grund av något så enkelt som att jag började ta längre promenader varje dag, springer ett par dagar i veckan och försöker äta lite nyttigare. Det går inte ens bra för mig på matfronten, haha, men jag jobbar på det. Yikes.

Igår kväll satte jag på en bra låt och fick för mig att jogga lite på stället. Stället visade sig vara framför en spegel, och jag joggade ett par minuter och kunde inte sluta stirra på min mage. Det… det syns ju MUSKLER i den när jag springer!? Va! Igen; Helt galet.

Mina muskler jag har lyckats bygga nu på 14 veckor syns inte så mycket för andra. Men JAG märker dem. Martin märker dem också.

Mängden NÖJD idag alltså :D

Det är för övrigt sisådär 10 år sedan jag var såhär smal om midjan. Mitt förra (dokumenterade) ”personbästa” var för lite över ett år sedan när jag lyckades komma ner till 72 centimeter kring midjan, från att ha varit nästan 80. Det är ju inte konstigt att mina kläder numera är för stora för mig ;)