Elva

bild-17Fredag! Woop woop!

Idag har jag blivit filmad när jag åt frukost, nästan blivit attackerad av en mås, blivit LIVRÄDD för nämnda mås, förfasat mig över upptäckten att Stadium inte verkar sälja några pingisrelaterade saker? o_O osv. Och så firar jag 11 månader med Krabbstuff! Yay ^_^ Great success!

Har ju storslagna planer inför present till ettårsdagen, får se hur det går med det :D Inväntar lite saker som behöver dyka upp i tid, så ja. Jag är hoppfull men inser att det kan bli en viss fördröjning i det hela. :) Jag tänker inte skriva här vad det gäller pga Krabbs läser bloggen ibland, men det är inget som är hemligt för mer än honom så det är bara att pipa iväg en fråga på Facebook så svarar jag när jag har tid :)

Jag har sovit klokt i stort sett hela veckan, vädret har varit helt okej och solelden har slutat göra ont (dock har jag nu konstigt färgat bröst argharghargh) och livet känns helt enkelt på topp. Har inget att klaga på just nu :) Åt till och med tårta igår! Hepp!

Dagen i siffror får beskrivas som 11 och 66. Vill ni veta vad 66 innebär så kolla träningsbloggen, jag försöker hålla sådant borta härifrån pga reasons :)