Peppen!

tumblr_mlp5n95DKs1s1bvvuo1_500

 

PEPPEN på att springa just nu! Det är mulet ute, det skulle inte förvåna mig om det blir regn och jag är väl egentligen lite småtrött i benen sedan gårdagens jogg, men åh – att få snöra på sig skorna, ladda upp en bra playlist i telefonen och sedan bara försöka komma längre och längre. Och det kommer att göra ont i benen när jag springer och jag kommer att flåsa, svettas och vara trött – men när jag kommer hem efteråt så kommer jag att vara on top of the world!

Vi får se ifall det blir något joggande ikväll, dock. Jag har pojkvännen på besök och vill inte att han skall känna att jag överger honom i lägenheten hela tiden, så vi får se vad kvällen bär med sig. Det var prat om en promenad ikväll, så jag hoppas att vädret håller sig torrt så att det inte blir ändringar där :)

tumblr_m397fzRQBb1ruv1wno1_500

 

Jag är väldigt glad över att jag efter första månaden fortfarande är sjukt pepp. Och jag är väldigt, väldigt glad över att jag och folk omkring mig har börjat märka förändringarna hos mig! Det gör inget att det har tagit mig en månad att komma hit, resan hittills har varit väldigt enkel och eftersom jag inte har ett specifikt mål jag vill nå så har jag inga höga förväntningar och krav på mig själv att nå dit inom en viss tidsrymd. Mitt primära mål just nu är att våga ha bikini på mig i sommar, utan att känna mig flobbig eller vilja dra en handduk om kroppen. Det är en bra start :)

Screen Shot 2013-04-29 at 1.56.37 PM

 

Visualisering gjord här. Ingen jätteskillnad alltså, men det är ändå något jag själv kommer att märka. Vi får se hur det går :)

1 svar på ”Peppen!

  1. Ih, jag vet, visst är det fantastiskt! Springa <3! Det var så tungt och jobbigt, och gjorde ont… och sedan upptäckte jag att det fanns fler sätt att sätta ned foten på än det gympalärare bankat in i huvudet. Oooh, barefoot style, my saviour!
    Jag får hålla i mig för att inte ge mig ut varje dag och alldeles för långt. Jag måste bygga upp det! Men målet är att kunna springa varje dag i minst en kvart, i höst, utöver min andra träning. För det är så fantastiskt!

    High-running-five!

Kommentarer är stängda.