Varje steg räknas

tumblr_mkt5dv6ENd1rp02wmo1_500

 

Fick äntligen testat att jogga i mina nya löparskor igår! Det blev en timmes powerwalk/jogging kring Pildammsparken igår (7500 steg~ish) och det var underbart. Vädret var precis lagom, varken för varmt eller kallt eller soligt eller mulet. Bra musik i öronen. Höll pojkvännen uppdaterad via Whatsapp och fick små glada hejarop från honom mellan varven, och det kändes fint att jogga även fast det brände i benen lite grann.

Riktigt bra stuns i skorna! Från det att jag sätter ner foten så rullar de med mig och hjälper mig genom steget, och det känns inte lika hårt att springa med dem som med mina tidigare skor. Klart nöjd med köpet!

Mina jeans har börjat bli för stora. Jeansen jag alltså köpte för cirkus tre månader sedan och som då satt nästan lite för tight över magen kan jag nu dra ut ett par centimeter och kika ner i. Eh, om jag skulle vilja, alltså. Hrm.

I tävlingen ligger jag fortsatt fyra, och för en liten stund i morse låg mitt lag trea. Nu åkte vi ner en placering igen, men plötsligt fick jag smak för blod och insåg att det skulle faktiskt GÅ att ta tredjeplaceringen om vi bara orkar liiite till. Vi får se hur det går – att som helt otränad komma på fjärde plats i en tävling med 16 lag är inte helt dåligt, faktiskt :)

TeamE

TeamE