What’s your favorite thing about space?! Mine is SPACE!

IMAG1524

Mindre smickrande bild i grodperspektiv, men tröjan är ju snügg! :P

Godmorgon och sådär. Idag har jag tydligen börjat få skavsår på sidan av ena foten efter att jag börjat använda mina vinterkängor. Känns sjukt omotiverat så jag hoppas att foten kommer på bättre tankar och slutar vara så idiot, så att jag slipper sitta här och gnälla över något så banalt.

Igår hamnade jag i en diskussion i sådant där gruppforum på Facebook där jag i retrospekt bara kan ångra att jag inte lyssnade på det klassiska ”Never argue with an idiot, they will drag you down to their level and beat you with experience”. Bland annat så jämställdes ”att bli smygfilmad [på lajv]” med ”att bli våldtagen”, vilket känns som en sjukt konstig liknelse. När personen i fråga tilltalade mig med ”men snälla vän” så kände jag att det är bara att släppa det här, hen är fullkomligt tokig. Hen argumenterade alltså för varför det är okej att misshandla någon och förstöra deras kamerautrustning ifall de råkar ta kort på hen ”i smyg” eller av misstag. Jomen såatteh… Tydligen så är det något man kan anropa ”Nödvärn” för. Jag satt med hakan nere på skrivbordet under hela diskussionen. Jag kan inte ens få in i huvudet hur någon kan resonera på det viset. Herredjävlars alltså.

Men men! Det lutar åt att Martin kommer ner redan idag, yay! Vi har ju inte setts på nästan två veckor nu, så det känns fint. Saknar honom. Saknar att sova intill honom. Saknar att få pussa på honom. Djävla avstånd. Ge mig en portal gun pls. Tack. Men idag! Idag får jag träffa honom igen! Yay ♥

Ohwell. Nu skall jag fortsätta jobba, och sedan skall jag gå till Apoteket en sväng. Det ligger två apotek precis nedanför kontoret = win :)

1 svar på ”What’s your favorite thing about space?! Mine is SPACE!

  1. Personen i fråga kan ju ha i åtanke att en systemkamera med en hyfsad glugg fungerar alldeles utmärkt att använda som tillhygge, ungefär som ett stridsgissel. Gissar på att en välriktad sving skulle räcka som nödvärn… :P

Kommentarer är stängda.