Som natt och dag

20130411-112610.jpgDet blir ingen dagens outfit-bild idag. Det blev inga bra bilder, jag ser bara gammal och trött ut och det orkar jag inte med. Istället tar vi den här dubbelbilden från april 2012. Hepp!

Martin hjälpte mig koppla in min gamla externa hårddisk i datorn igår, och plötsligt hade jag tillgång till allt möjligt vad gäller bilder, texter, projekt och allt annat. Bland annat hittade jag bilder från Juni 2011 – det vill säga de bilder där jag är som störst. Jag kommer ju ihåg att jag var större då, och jag vet ju att jag har minskat 15 centimeter kring midjan sedan dess, men att se det på bild sådär var …skrämmande. Yikes. Jag kanske slänger upp bilden här sedan om jag vågar, jag måste bara smälta den lite. Jämföra den mot nu. Jag har verkligen kommit lång väg.

Grejen är den också att det syns att jag mår dåligt. Att jag inte alls trivs med tillvaron. Att jag är deprimerad och att livet var skit. Det handlar inte bara om att jag hade en väldigt mycket större kroppshydda då, det handlar om vad jag kan se i ögonen på mig själv. Det här är ju från när jag fortfarande bodde med mitt ex och hela situationen kändes ohållbar. Jag såg ingen utväg, jag kände mig så otroligt fast och jag krympte mer och mer som person genom att låta honom hållas med sitt och inte försöka instigera någon form av konflikt. Det var så viktigt för mig att vi skulle ”komma överens” att jag suddade bort mig själv, höll tyst, gick undan och försökte att inte bry mig fast jag många gånger tyckte att han gjorde fel. Det är ju dock bara min subjektiva åsikt, och jag tror inte att han ser det här på samma sätt. Det finns väl inget rätt eller fel här, vi har väl båda rätt var för sig liksom, men …ja. Jag mådde skit, och det syns.

Jämför man med nu så syns det att jag mår bättre. Jag försöker hitta fotfästet igen, jag har en pojkvän som är något av det bästa jag har träffat någonsin och jag har börjat ta hand om mig själv. Jag tränar och jag gör saker jag blir glad av. Det är viktigt.

För övrigt tänkte jag åka på lajv i sommar, så det blir kanske lite mer snack om det här nu ett tag framåt. Knektlajv :)

Nåväl. Nu skall jag jobba vidare. Vi får se när jag vågar lägga upp den bilden. Jag är inte stolt över hur jag ser ut där – jag är däremot stolt över hur jag ser ut numera. Om man får lov att vara stolt över sådant. Men det är ju hårt jobb bakom så vadfan. JAG ÄR STOLT OCH SÅ ÄR DET MED DET. Hepp!