Årets första inlägg

hallonglass

Hej 2014! Nu är det ju alltså Januari igen. VAR TAR TIDEN VÄGEN?? Ingen vet. Den flyger, sägs det. Hepp.

Igår åt vi god middag bestående av rökt älgstek, hasselbackspotatis och en hemmagjord rödvinssås som Martin trollat fram i köket. Den här mannen alltså, han är bäst på alla sätt och vis och jag sväller lite inombords när jag tittar på honom och vet att han är MIN. ♥ Älskade!

Vi gick på fest hos Linda och umgicks med Lotta och Tobbe och Mia och en djävla massa andra fina människor. Träffade på en hel bunt folk jag inte sett på länge och det var fint, jag var glad. Ni är bra :) Mindre bra var dock den oerhört påverkade mannen i köket som först betedde sig konstigt mot Martin och sedan bestämde sig för att lägga två armar om mig och hålla fast. Jag försökte ta mig loss pga vill inte bli fasthållen av främlingar, men han vägrade släppa tills jag ropade till Martin för hjälp och han sade åt idioten att ”Släpp min flickvän!” Vilket pucko. Klart obra. Man måste respektera ”nej”,så är det bara. Han höll fast mig en GÅNG TILL senare under kvällen? Vad är det för djävla ollonskalle?? Usch.

Idag sov jag fram till halv två, sedan dess har vi slötittat på töntiga tv-program, kollat på två filmer (Elysium och Kick-Ass 2), ätit pizza och spelat TV-spel. Nu pangar Martin på i Battlefield 4 och jag tittar på dödssöta lolitakläder jag vill ha i min ägo. Kanske får försöka sy något själv i dagarna, jag har ju både symaskin och någorlunda koll på hur man syr. Och så fick jag en provdocka i julklapp av mamma, så jag kan ju till och med mäta och fixa och dona :)

Nåväl. Denna dag är snart slut och imorgon åker Martin hem och är borta fram tills nästa helg :( Medan jag väntar på hans återkomst tänker jag passa på att träna järnet – jag tänkte försöka bege mig till simhallen på fredag så får vi se ifall jag inte kan lyckas med en timmes simmande :)

Inga nyårslöften. Jag har beslutat en del saker inför året men jag tänker inte *lova* att något skall göras hit och dit, eller liknande. Det är mellan mig och mig och nyåret är väl lika bra tid att börja som när som helst, ni vet?

Men ja. Gott nytt, på er. Hoppas att ni hade en fin nyårsafton utan allt för mycket idioter :) Krams!