Gott nytt år!

daggigt

Vi har spenderat det som hittills har gått av dagen åt att mysa på soffan framför Serenity, vilket var bra och dåligt antar jag. Jag vet inte om jag egentligen ville ha ett slut. Det hände saker som gjorde mig ledsen. Det var inte lika roligt som Firefly. Jag är kluven. Kanske ändå var bäst att se det. Suck.

Nåväl! Martin står i duschen och sedan skall jag in och ta en snabb dans i varmvatten innan vi skall gå till affären och införskaffa vad vi behöver till middagen ikväll. Siktar på att ta ett bad senare i eftermiddag, kanske med ett glas vin och lite tända ljus till..? Funderar fortfarande på vad jag skall ha på mig ikväll, och har börjat överväga ifall jag skall rota fram min locktång och se ifall det går att göra något åt det där skatboet jag har på huvudet och fåfängt kallar ”hår” ;)

Jag är fylld av hopp och goda tankar inför 2014. Martin åker tyvärr hem redan imorgon eller övermorgon pga måste fixa saker hemma, så jag skall ta mig ner till gymmet efter att ha åkt (eller springa utomhus??) och komma igång med min träning igen. Jag VET att det gör skillnad och jag har ju sett vad jag kan åstadkomma när jag väl tar mig i kragen, så nu djävlar. NU DJÄVLAR. När vi landar i Japan skall jag vara på toppen, och jag skall köpa så djäkla mycket fina kläder så ni anar inte! Jag var ju gothloli(-wannabe) under en period i mitt liv, och jag har fortfarande ett par sådana plagg i min garderob. Jag tror nog att det finns plats för fler ;)

bokeh

gun

flowers

 

GOTT NYTT ÅR!