åh vad KUL allting är -_-

daggKom just hem efter att ha gått fram och tillbaka till kontoret och hämtat hem min dator. Igår kväll somnade jag gott efter att ha läst en stund, och jag vaknade en minut innan klockan ringde imorse. När jag låg och sträckte på mig i sängen innan jag skulle gå upp började näsan rinna, och när jag satte mig upp så kändes det som att jag kört huvudet in i ett moln av sockervadd. Är nu täppt i näsan, hes, har ont i halsen och är allmänt trött i huvudet. Hurra, en förkylning! Precis vad jag önskat mig, tack snälla tomten!

JAG ÄR INTE BITTER

Anyhoo. Skall äta lite frukost och sedan försöka ruska bort det mesta av luddet som verkar bebo de inre delarna av mitt huvud och få lite jobb gjort. Jag hoppas att jag kan vara effektiv tros att jag mår som jag mår, men vi får se hur det går. Sjukt missnöjd över att ha åkt på en förkylning. Med allt promenerande och tränande jag ägnat mig åt de senaste tre kvartalen så borde jag väl vara en jättefrisk übermensch by now? JAG BORDE INTE BLI SJUK. Fan också.

MEN JAG ÄR INTE BITTER

Jag …postar väl något senare. Antar jag. Det är ju så trenden har sett ut den senaste tiden. Mer än en post om dagen. Go me! Jag kan eventuellt däcka på soffan också, då blir det nog inte så mycket mer spännande än såhär. Har i alla fall varit i affären och köpt hem så att jag har att äta idag. Och en liter apelsinjuice. Inte bara är det gott, jag inbillar mig att det kommer att ha en effekt på mitt mående också. Jag är skitbra på placeboeffekter. Hepp.

(jag är kanske lite bitter)

(VARFÖR i hela fridens namn kan min telefon stava till ”Laserturken”?!)