Liten töis med tunne bain

IMAG0955_1

Har min Runner 5-tröja idag, så det kändes passande att matcha med ett par alldeles för smala ben. ”Spindelbaini” som de kallade mig som barn – det är jag idag också, med en spindel runt halsen. Mjäff!

Ja, det blåser ju en hel del. Taket/Väggarna på kontoret knarrar som sjutton, men det är faktiskt ganska mysigt att lyssna på så det känns okej. Tror ju inte att det är någon risk att det går sönder heller, så ;) Och det SNÖAR ute! Eller ja, typ som snöblandat hagel? Men det kommer vita stoft ur luften och de lägger sig på marken en stund och det är så fint så jag har gått som ett barn och stirrat hänfört upp i luften hela vägen till jobbet. Kan vi inte snälla få lite fin snö som ligger ett tag nu..? <3

Just nu lutar det åt att mamma inte kommer och hälsar på i helgen, pga stormen/väglaget. Trist, men jag förstår om hon inte vill riskera att halka av vägen. Jag får väl ägna helgen åt att fixa julklappar och julstäda och fnula lite hemma, helt enkelt. Men jag håller tummarna att mamma kommer ner, det hade varit så kul att få hänga lite bara hon och jag. Gnåh. Vi får se.

Nu skall jag komma igång med dagens arbetsbörda, vid tio skall jag ringa (gulp!) till en frisörsalong och se ifall de har en tid ledig för mig (jag orkar inte med mina djävla hårtoppar, blöh) och i eftermiddag skall vi mingla på kontoret innan det är dags för julfesten. Ni får ha en bra dag och jag skall försöka uppdatera under dagen men jag lovar inget. Ha en bra helg, isf :)

Tjipp och wog!