Knappast en fimbulvinter i antågande

Foto: Hans Wessman (2012)

Foto: Hans Wessman (2012)

Så det stormar alltså ute. ”stormar”. Jag är, i vanlig ordning, inte helt imponerad av blåsovädret. Jag förstår behovet av att ställa in tåg och dylikt för att försäkra sig om att ingen kommer att fastna i ett tåg utan elektricitet ifall strömmen går, men utöver det tycker jag ändå att det haussas upp och hetsas över blåsten mer än vad som är nödvändigt. Ja, det blåser, det förnekar jag inte. Det är bara inte så ballt som alla vill få det att verka ;) mvh uppvuxen på en ständigt blåsig ö. (det skall dock tydligen eskalera under kvällen, så jag får väl äta upp mina ord när det kommer en julgran genom fönstret eller något) 

Jag har ätit kvällsmat och nu skall jag försöka göra ett ryck och städa här hemma. Eva åkte hem för ett par timmar sedan, och mamma kommer (förmodligen! beror på väglaget) imorgon så jag skall plocka lite och sedan blir det läsa tills jag somnar.

EN BRA IDÉ är då att städa undan alla saker som typ mamma skall få i julklapp som jag inte hunnit slå in än ;)

Och kanske kommer julgranen upp också. Kanske kommer i framtiden bild på den då. Den är snygg ju! JULMYSET! JULPEPPEN! J U L K L A P P A R N A !

…jag hade inte så mycket att säga, egentligen. Eh. Hejdå.