För dålig för att bära bröd

IMAG0892_1

Mina nya leggings wheee~

I övrigt dålig bild. Det blir bara dåliga bilder nu. Antingen är det jag eller så är det kameran, jag vet inte ens. Jag blir inte nöjd. Vi får se ifall det blir bättre, annars kommer jag nog att sluta med ootd-bilder. Typ så…

Måndag. Hade satt klockan på ringning ganska tidigt så kom till kontoret tidigare än jag egentligen behöver. Det är dock bara bra, eftersom jag har Eva här på besök den här veckan så innebär det att jag antingen kan ta lite sovmorgnar eller att jag kan gå lite tidigare på eftermiddagarna så hinner man umgås lite mer. Det är ju inte fy skam :)

Det blev Wee Free Men av Terry Pratchett som valet föll på till slut igår. Jag ville egentligen läsa Wintersmith, men sedan kom jag fram till att jag kunde läsa alla tre böcker om Tiffany Aching och då får jag börja med Wee Free Men. Det är ju ett bra tag sedan jag läste den, så :) Får se ifall det blir genomläsning av Hogfather också, eller om jag nöjer mig med filmatiseringen. Det är ju trots allt bara 22 dagar kvar till jul, så det passar ju bra nu ;)

Det verkar som att frukostmannen (Mario) har tappat allt förtroende han hade för att jag skulle klara av att bära två påsar bröd och en påse pålägg (igen) för övrigt. Ugh. Efter att jag öppnat imorse och tagit emot brickan med grönsaker så hann jag knappt få ut handen för att ta emot brödet innan han ställt ner det på golvet innanför dörren, muttrat ”det är så många påsar” och tackat för sig och gått. Jo men TACK SÅ MYCKET det är ju inte alls knepigt för mig att samtidigt som jag balanserar en bricka på vänsterhanden plocka upp allt du just ställde på golvet istället för att ge mig?! Dang nabbit. Det är sjukt irriterande, om nu HAN klarar av att bära tre påsar och en bricka så klarar för fan jag det också. Argh! >_<

Nåväl. Dags att fortsätta jobba. I eftermiddag blir det som sagt saffranskladdkaka till fika, och sedan blir det innebandy med Eva :) Ikväll skall jag julpynta hemma :) Tjipp och wog!

1 svar på ”För dålig för att bära bröd

  1. Det är kameran i viss mån (beror lite på vad du retar dig på) men bruset är ju tydligt. En RX100 att ha med i jackan kanske? Eller en RX100 II om du vill kunna ladda upp bilder snabbt och enkelt? (Jag kanske är liiiiiiiiiiiiiiite skadad efter att ha jobbat med att sälja kameror… =P)

Kommentarer är stängda.