Tönten

IMAG0793_1

Ser ut som en tönt idag. Frågor på det?

Och så lyssnar jag på töntig musik just nu (Taaa mig til haveeet och gööör mig till kuuung) men ingen behöver höra, för idag är jag ensam i SigDev-rummet eftersom Kriss är ledig och spaam åker till Jönköping eller vilken -köping det nu var. Jag tänkte därför ägna dagen åt att lyssna på all möjlig musik UTAN HÖRLURAR och därmed slippa märken på öronen och obekvämligheten i att ha hörlurar och glasögon. Wohoo!

Idag lutar det åt att jag skall äta lunch med Mogensen, eftersom han skall till Danmark en sväng och kunde hoppa av ett tag i Malmö på tillbakavägen. Kvällens planer var ju att äta middag med min bror, men då det inte går att få tag i honom vare sig via telefon eller sms så antar jag att det är ändrat. Så jag skall storstäda hemma, lyssna på mer töntig musik och färga håret, samtidigt som jag har en tvättid mellan 17-23. Kommer nog inte ens att behöva hela den tiden, tror jag har två omgångar tvätt att köra innan jag kan lämna allt på tork och inte bry mig :)

Och herreguuuuud vad jag ser fram emot att få håret fixat. Eva säger att det inte syns men jag har sådan fruktansvärd utväxt och jag känner mig så djävla ful. Jag klarar knappt av att titta på mig själv i en spegel, jag ser bara den där tråkiga gråblonda rotväxten som sakta äter upp mitt huvud och blö. Efter ikväll kommer jag att känna mig snygg igen. Klarar inte av det blonda. Hu. Tänk om jag hade kunnat ändra min hårfärg forever and ever. Inte behöva fylla på varje månad. TÄNK OM.

Apropå permanenta hårgrejer osv; HUR permanent är en permanent? Jag är så fruktansvärt pepp på lockigt hår men jag vet inte hur länge det sitter i? Permanent hårfärg sitter ju ett antal tvättar och sedan blir det dassigt och fult och antingen faller färgen ur eller så blir den gråaktig till slut. ÄR en permanent permanent, någon som vet?

oki bibuy

2 svar på ”Tönten

  1. Permanent sitter ca 6månader. Men det är jätte tråkigt mot slutet när det bara är vågigt. Kan även vara tråkigt från början om du inte får det super lockigt. Det blir ju massa små lockar och inte ”Hollywood” lockar så att säga. Så ska du verkligen göra det så be om massa små lockar :)

    • Ah, tack så mycket! Sex månader är ju ändå helt okej :) Jag har kört med locktång ett par gånger, men så fort det blir det minsta fuktigt så släpper ju alla lockar :/

Kommentarer är stängda.