Scumbag brain

DSC_0104Torsdagskväll. Jag har promenerat lite på stan och gjort en par inköp inför morgondagen/helgen, sedan såg jag färdigt på Rome S1 och nu tänkte jag packa min väska och sedan lägga mig och läsa tills jag somnar.

Jag har en längre lista över saker jag behöver måste göra. Och jag reagerar på fel sätt, för istället för att lösa punkt för punkt, som är det logiska och rätta sättet att beta av en lista, så gör jag allt annat istället. Jag vet ju att varje punkt på listan tar MAX en timme – MAX – att fixa – vissa kortare tid än så. Så varför får jag inte tummen ur? Varför fortsätter jag skjuta på saker som jag vet kommer att glädja folk? Jag vet inte. Och det stressar mig. För varje dag som går och min lista består orörd så blir jag alltmer stressad, och då tappar jag mer och mer förmågan att lösa listan. Så djäkla dumt beteende, jag vet ju det själv. Om jag bara tar mig i kragen och FIXAR DETTA så är det liksom …klart. Jag vet inte om det är prospektet att ha listan klar och därmed vara ”sysslolös” som oroar mig till den grad att jag ignorerar att göra saker jag hade tänkt ha färdigt för veckor sedan? Jag menar – det finns så mycket annat att göra, jag har ju ingen anledning att tro att jag skulle sitta och rulla tummarna när jag är klar. För den delen hade det nog bara varit skönt att ha en kväll där jag gör INGENTING utan bara …livsnjuter, liksom.

Så ja. Det här är ju så löjligt, men: På måndag skall jag lösa minst EN av punkterna på min lista. (”Varför inte nu?” – för att klockan är snart halv nio, jag måste packa och det är för sent för att lösa de saker som går snabbare, är jag rädd). Kanske ni kan peppa mig lite inför måndagen? Heja på lite? …tjata på mig?

Och det kan kanske behövas klargöras; Det är på intet sätt något som är negativt eller farligt eller något sådant, det handlar om lite projekt vid datorn. Inga konstigheter alls. Så ni behöver inte vara oroliga – det är verkligen som jag säger ovan; jag skjuter på det för att jag är stressad och förmodligen orolig för vad jag skall göra när allt är klart. För jag är, som ni kanske vet, lite konstig i huvudet ibland ;)

Right-oh. Packa, läsa, sova. Note to self: Packa IDAG inte IMORGON för du vet själv att du gör en hel del sämre beslut om du skall packa klockan 6 på en fredagsmorgon OKEJ?

Godnatt osv :)