Paranoia

Kom in till kontoret lite senare idag (åtta), så kommer inte att lägga upp någon outfitbild iochmed att det känns lagom pinsamt att ställa sig och ta selfies i spegeln som typ tre kollegor ser :P Sorry Lorry. Jag kan dock berätta att jag har på mig svarta strumpbyxor, benvärmare, sneakers, min svart/vit/grå-rutiga barnkjol och en svart ribbstickad polotröja. Håret har jag uppsatt med hårband och jag har örhängen i form av små svarta satinrosetter i öronen. So fab! Min tanke var väl någon form av 60’s lolita eller whatevs.

Tvättade igår, som sagt. Försökte även få tag i mommo men hon svarade inte :(
I alla fall. Tvättstugan ligger då alltså i källaren i huset där jag bor, och det är en korridor som är sisådär 100 meter från vägg till vägg där man skall ta sig. Kanske längre, kanske 150 meter – jag är inte så bra på ögonmått. Såhär ser den ut:

1375672_668816049803278_414359099_n

Om vi då lägger till att jag måhända inte tror på spöken men däremot på monster så är det kanske inte jättekonstigt att jag vid ett tillfälle där vid halv elva på kvällen hoppade till när jag såg en skugga bakom mig, bara för att inse att det var min egen skugga. Ja, jo, men nu var det så. So sue me!

Bokade ny tvättid på onsdag om en vecka, samma tid (17-23). Jag vet inte riktigt varför. Jag vill egentligen inte stå ensam nere i tvättstugan som ligger mittpå denna korridor ytterligare en sen kväll, men de alternativa tvättiderna är 6-13 och 13-17, vilket liksom lite sådär krockar med mina arbetstider you know? Hur som haver så tror jag inte att den tvätt jag kommer att hinna skrapa ihop på en vecka kommer ta mer än två omgångar att tvätta, och då kan jag nog få upp tvätten ur källaren innan nio eller något. Så slipper jag gå där nere och se skuggor i varje vrå och höra steg bakom mig och så vidare. Hej svej vad bra.

Har fortfarande inte plockat upp och läst vidare i A Song of Ice and Fire. Boken ligger bredvid min säng och blänger på mig, vill ge mig skuldkänslor för att jag ignorerar den. Tänkte dra med den på bussen till Göteborg i helgen dock. Just nu har jag fullt upp med att skriva och läsa Sandman. Skrev 6-7 sidor igår, det kändes bra. Det börjar ta form. Och det börjar kännas jobbigt, för eftersom jag är så sjukt subjektiv när jag skriver och eftersom jag kind of baserar den kvinnliga protagonisten på mig själv så blir det svårt när hon slängs in i situationer jag själv inte skulle hantera att hamna i, ni vet? Försöker distansiera mig. Vi får se hur det går med det där :P

Nu skall jag fortsätta jobba, tjipp och wog och så vidare!