Undviker en story, begraver mig i en annan

SAMSUNG

På spisen står muffins och kallnar (fika tänkt att inmundigas under morgondagens tågresa till Varbergskontoret) och jag skall strax gå till sängs eftersom det blir en relativt tidig morgon imorgon bitti. Jag känner dock att jag nog inte kommer att läsa ikväll, jag har fortfarande ångest sedan gårdagens sista kapitel och jag vill nog hellre skriva lite själv, faktiskt. Jag har en idé över storyn jag vill skriva, och jag skriver ner allt jag kommer på även om det just nu mest hamnar huller om buller. Och, öh, jag tror att jag mitt i allt ändrade på min narrative, haha, men skulle det någonsin bli något av det jag skriver så får jag väl rätta till allt sådant då, helt enkelt ;)

Men ja. Trots att jag inte är lika uppriven som jag var igår kväll + imorse från gårdagens läsande så kan nog en liten paus vara bra. Jag låter bli boken ikväll, och imorgon till och med lördag natt har jag Martin hos mig och då blir det inget läsande vare sig jag vill eller inte. Söndag kväll, då kan jag kanske vara mogen att läsa vidare. Fram tills dess tar jag det lugnt.

Nåväl. Sängkrälardags! Imorgon skall jag gå upp tidigt och göra topping till mina cupcakes (för det är ju tvivelsutan en enormt intelligent sak att göra när man är nyvaken, inte sant? :P) så nu skall jag försöka få mig lite shut-eye. Sweet dreams osv!

2 svar på ”Undviker en story, begraver mig i en annan

    • Tack så mycket! :) <3
      Läser tredje delen av A song of Ice and Fire av George RR Martin just nu. Stor ångest! Hu.

Kommentarer är stängda.