Paniken

Men jag insåg ju att jag MÅSTE lösa boendesituationen ganska omgående och nu snurrar det i huvudet, jag känner mig yr och vilsen och vill mest bara gråta. Har hittat ett par möjliga alternativ, men kommer inte undan utan minst en dubbelhyra och det kommer att bli så mycket dyrare än jag har det just nu. Helvete också. Och jag har inte ens lust att packa upp och ställa iordning där jag bor just nu för jag skall packa ner allt igen om 4-6 veckor för att vara redo inför nästa flytt, och jag måste återigen betala för hyra av lastbil, flytthjälp, städfirma. Det hela gör mig så sjukt stressad, jag kan inte ens beskriva. Jag har så många saker som borde göra mig trygg, som fast jobb, bra lön och så vidare, men det hjälper ju inte när man skall försöka hitta en nål i en höstack (läs: lägenhet i Malmö, med inte för hög hyra, där jag kan bo i 6-12 månader) och jag vet inte. Jag bara vet inte. Jag har kollat igenom hela blocket, jag har kollat igenom BostadsPortal och BoPunkten och vad finns det ens för fler sidor?

Jag kan bara hålla mig upprätt just nu genom att intala mig att det kommer att lösa sig. Det kommer dock inte att lösa sig utan att jag är 120% fokuserad på att lösa det, så jag vet inte.

Jag behöver sätta mig ner i lugn och ro och göra en budget, men jag vet inte ens var jag skall börja. Kanske har jag råd med de där lägenheterna jag hittade. OM jag ens har möjlighet att få dem. Hur hittar alla andra sina lägenheter? :(

Äh. Förlåt för allt gnäll. Jag har bara hjärnan full av monster och jag försöker att skrämma bort dem och hålla mig fullt koncentrerad på jobb men det är i ärlighetens namn svårt just nu, för jag är så sjukt uppstressad och nere och börjar få panik så det går ju inte riktigt.